Prodej rodinného domu, Heřmanův Městec, Čáslavská, 180 m2

Čáslavská, Heřmanův Městec

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Heřmanově Městci

Informace k domu

Dovolte mi vám nabídnout ke koupi zajímavou - investiční nemovitost v Čáslavské ulici v Heřmanově Městci, 10 km od Chrudimi a 17 km od Pardubic.

Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům se zastavěnou plochou 129 m2, užitná plocha I.NP s nebytovými (obchodními) prostory a chodbou je 99 m2, užitná plocha bytové jednotky 3+1 ve II.NP je 81 m2 + terasa 28 m2. Na hlavní stavbu navazují vedlejší stavby ve dvoře a samostatná stavba garáže - skladu. Hlavní budova je částečně podsklepena s venkovním vstupem. Celková plocha pozemku obdélníkového tvaru je 1937 m2.

Před domem je dostatečný prostor na parkování automobilů. Zahrada za domem je přístupná přes kovovou bránu z obecního pozemku a nabízí dostatečné soukromí a prostor pro relaxační zónu. Nemovitost se nachází v těsném centru obce.

Interiér I. NP byl za účelem vzniku kanceláří či obchodních prostor zrekonstruován (2009, 2010) pro tyto potřeby, včetně zázemí s toaletou a denní místností. Nyní zde sídlí pobočka společnosti Allrisk. Přízemí má vlastní měření energií a samostatný vstup.

II. NP (nástavba) byla provedena v roce 1993, směrem do ulice byla osazena plastová okna a provedena fasáda. Zároveň byly provedeny betonové podlahy. Bytová jednotka 3+1 má samostatnou toaletu, koupelna s obkladem a dlažbou (plynový kotel za účelem topení a ohřevu vody), dále velkou kuchyni a na ni navazující spíž. Pokoje jsou všechny neprůchozí, navíc jeden se vstupem na terasu. Rovněž byly provedeny kompletní rozvody vody a tepla (deskové radiátory), elektřiny (230/400W) a odpady. Podlahy kryty PVC.

Objekt je napojený na vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. Exteriér domu je aktuálně z ulice v dobrém stavu, možnost využít část štítu za účelem reklamní plochy. Na pozemku se dále nachází vzrostlé stromy a keře.

Neváhejte mě kontaktovat s možností individuální prohlídky.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Čáslavská, Heřmanův Městec
ID
252024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1937 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petr Vágner

Petr Vágner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Heřmanově Městci?

Podobné nemovitosti