Prodej bytu 3+1, Ostrava, Horní, 80 m2 (ID: 2057271)

Horní, Ostrava

2 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc

(Právní servis v ceně.)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k bytu

V zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout byt o velikosti 3+1, 80 m2, v Ostravě - Hrabůvce, na ulici Horní. Byt je v družstevním vlastnictví (bez možnosti převodu do OSVL) ,v panelovém domě, v 8. podlaží z celkových 9. nadzemních podlaží. Byt vyžaduje rekonstrukci, což je skvělá příležitost pro všechny, kdo si chtějí upravit nový domov přesně podle svých představ.

Vzhledem k jeho umístění v klidné lokalitě, blízkosti zeleně a výborné dostupnosti městské infrastruktury a nízkým měsíčním nákladům, které činí 6.830,- Kč / 4 osoby včetně fondu oprav je tento byt vhodné bydlení pro rodinu.

Budova s energetickou náročností třídy C, je po kompletní revitalizaci-zateplená, plastová okna, nový výtah, kamerový systém, velká kolárna, klidný a slušný vchod.
V okolí domu jsou supermarkety, restaurace, základní a mateřská škola, pošta, kavárny atd.

Financování zajistíme naším úvěrovým spolupracovníkem s nabídkou širokého portfolia úvěrových produktů na družstevní bydlení, a navíc s možností financování až 100% ceny bytu. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Volný ihned.

Těšíme se na společné setkání na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Právní servis v ceně.
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Horní, Ostrava
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Renata Dejová

Renata Dejová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti