Prodej rodinného domu, Popůvky, Pod Vinohrady, 185 m2

Pod Vinohrady, Popůvky

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, Cena včetně provize RK., včetně poplatků, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Popůvkách

Informace k domu

Na základě výhradního zastoupení vám nabízíme podsklepený rodinný dům 4+KK s garáží v obci Popůvky. Dům byl postaven a kolaudován jako novostavba v roce 2012 má prostornou zahradu a dostatek parkovací míst.
V suterénu domu se nachází velká garáž 20 m2 a technické zázemí 46 m2. Vstup do domu je bezbariérový vstupem a u vstupní části je koupelna se sprchovým koutem a WC, dále navazuje kuchyně s obývacím pokojem, který je propojen se zimní zahradou 10 m2. Zimní zahrada nabízí skvělí prostor k posezení a relaxaci nejen v letních měsících. Vedle zimní zahrady je terasa 10 m2, která je vhodná pro grilování a má přístup na zahradu. Udržovaná zahrada nabízí dostatek prostoru ke hraní vašich dětí, grilování a relaxaci. V patře najdeme 3 pokoje. Dětské pokoj jsou aktuálně propojeny a je možné je jednoduchou příčkou oddělit. A získat tak nahoře 2 samostatné dětské pokoje a ložnici. Vedle ní je prostorná koupelna, samostatné WC a šatna. Vytápění domu zajištuje plynový kotel s podlahovým vytápěním. Parkování je možné před domem a podél domu v bočním příjezdu zaparkujete až 5 aut včetně garáže. Obec Popůvky nabízí příjemné, klidné prostředí k bydlení s výbornou dostupností do Brna. V okolí je plná občanská vybavenost. Volné chvíle můžete trávit i u nedalekého rybníka. V případě zájmu o více dotazů nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, Cena včetně provize RK., včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Pod Vinohrady, Popůvky
ID
03005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
205 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
185 m2
Plocha nemovitosti
707 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ondřej Kressa

Ondřej Kressa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Popůvkách (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti