Prodej chalupy, Mostek, 158 m2 (ID: 2056018)

Mostek

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc

(vyvolávací)

Exkluzivní partneři v Mostku

Informace k domu

Poloroubený rodinný dům (chalupa)

V případě více zájemců prodej formou dobrovolné online aukce, více informací naleznete zde: https://www.kupananas.cz/poloroubeny-rodinny-dum-v-obci-mostek-souvrat-v-okrese-trutnov/

Poloroubený rodinný dům (chalupa) se zahradou a lesy v obci Mostek - Souvrať v okrese Trutnov. Objekt je v současné době užíván jako rekreační chalupa, lze využít i pro trvalé bydlení.

Chalupa se nachází v nádherném prostředí, kdy součásti pozemku je i les (výměra celého pozemku 2 880m3).

Příjezdová cesta k domu je obecní, pozemek je oplocený. Součástí pozemku je i pergola a studna na dešťovou vodu.

Chalupa je obyvatelná v přízemí. Dům je podsklepený. Dispozičně je objekt řešen jako 2KK s velkou místností s kuchyní, ložnice, komora, koupelnou a wc .Podlahy v přízemí jsou v kombinaci PVC a dlažby. Podkroví slouží jako půdní prostor s možností výstavby.

Objekt je napojen na elektrickou energii ( 230/400V),vodovod, má jímku a etážové topení. Teplá voda –bojler. Je zde zcela zrekonstruovaný komín.

Součásti chalupy jsou i dvě stodoly s možnosti stání na auta.

Lokalita je turisticky vyhledávaná (ZOO Dvůr Králové n.L., hospitál Kuks, přehrada Les Království ,Babiččino údolí , nedaleko krkonošská centra–Vrchlabí ,Špindlerův Mlýn ,atd.).

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vyvolávací
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Mostek
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
158 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2880 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

kupananas.cz

Sládkova 372/8, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Marie Hátle

Marie Hátle

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Mostku (okr. Trutnov)?

Podobné nemovitosti