Prodej rodinného domu, Hlučín, Rovniny, 121 m2

Rovniny, Hlučín

Exkluzivní partneři v Hlučíně

Informace k domu

Prodej RD, 4+kk, Hlučín

Hledáte klidné a pohodlné bydlení se zahradou tak akorát na gril a bazén? V tom případě mám přesně pro Vás rodinný dům v dvojdomě na okraji města Hlučín, na ul. Rovniny. V okolí domu je plno zeleně a stromů vhodných k uklidňujícím procházkám.

V přízemí domu je garáž o výměře cca 20 m², kde se vejde nejen auto, ale i spousta pracovního nářadí. U zádveří je toaleta s umyvadlem. Velmi prostorný obývací pokoj s jídelnou má východ do zahrady, kde lze v příjemném stínu pod markýzou posedět s rodinou i přáteli. Dále je v I. NP obdélníková kuchyň, komora/tech. místnost a schodiště do II. NP s úložným prostorem.

V II. NP jsou dva dětské pokoje s výstupem na lodžii o výměře cca 2 m² a dále velká ložnice s šatnou a rozměrná koupelna s 2 umyvadly, vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem (vše viz přiložené půdorysy). Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem. Na zahradě je bazén o průměru 3 m. Na prostranství před domem je dostatek místa k parkování.

Součástí prodeje je i podíl 1/6 na dvou pozemcích se zámkovou dlažbou před domem o celkové výměře 947 m², kde je umístěna i kalová čerpací stanice. Od domu je cca 150 m zastávka autobusu, dobrá je dostupnost jak do Ostravy, tak i do Opavy. PENB se momentálně vyhotovuje.

Pokud máte zájem o prohlídku této exkluzivní nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Jsem tu pro vás, abych vám poskytla veškeré potřebné informace a domluvila si s vámi termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Rovniny, Hlučín
ID
344-NP00233
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
121 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
98 m2
Plocha nemovitosti
265 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Easy

28. října 1610/95, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Andrea Glinzová

Andrea Glinzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hlučíně?

Podobné nemovitosti