Prodej bytu 1+kk, Praha - Nové Město, Podskalská, 31 m2

Podskalská, Praha, Nové Město

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

V srdci Prahy, na adrese Podskalská 370/31, prodávám útulný byt 1+kk s výměrou 31,6 m2. Je plně vybavený a připravený k nastěhování. Vhodný jako startovací byt, vlastní kancelář, nebo pro dlouhodobé pronájmy. Nejlepší je na něm blízkost oblíbené Náplavky a dopravního spojení.

Byt se nachází v přízemí cihlového novoklasicistního domu. Má dřevěná dvojitá okna orientovaná na východ do klidné ulice. Přibližně před deseti lety prošel rekonstrukcí podlah, částečně rozvodů, obkladů a koupelny, kde je sprchový kout a toaleta. Je vybavený vestavěným patrem na spaní, kuchyňskou linkou s barovým pultem a nábytkem k plnohodnotnému bydlení. K bytu náleží také sklepní kóje 3,5 m2 v suterénu domu.

Jedná se o družstevní vlastnictví se splacenou anuitou. O převodu do osobního vlastnictví se teprve jedná. Zatím je odsouhlasený odkup pozemku pod domem od města s investicí 100.000 Kč na tuto jednotku. Družstvo velmi dobře hospodaří. Skvělé jsou také nízké měsíční poplatky, které jsou okolo 2.000 Kč měsíčně. Energie vychází v zálohách na 500 Kč za elektřinu a 500 Kč za plyn. Ve vnitrobloku domu je společná terasa s posezením pro všechny nájemníky v domě. Dům se pyšní pěknými interiéry s mramorovým obložením, dalšími prvky novoklasicismu a je ve velmi dobrém stavu.

Vynikající dopravní dostupnost je dalším plusem této lokality. Pouze 100 metrů od domu se nachází metro linky B “Karlovo náměstí” a také Palackého náměstí, odkud je možné využít autobusové a tramvajové spojení. Okolí bytu nabízí veškeré služby potřebné pro každodenní život. Perfektní lokalita v blízkosti Náplavky a národní kulturní památky Vyšehrad přitahuje jak místní obyvatele, tak návštěvníky, zejména v letních měsících, kdy se na obou březích Vltavy konají různé společenské akce, festivaly a koncerty.

V okolí najdete množství barů, kaváren a bister s rozmanitým výběrem jídel, stejně jako letní kina a farmářské trhy. Z nedalekého Vyšehradu jsou úchvatné výhledy na Prahu a toto místo je ideální pro milovníky sportu, kteří si mohou užít běhání, jógu nebo tenis. Botanická zahrada je hned za rohem. Na velké nákupy se snadno dostanete přes most do nákupní tepny Anděl, v čele s OC Smíchov.

Tato stále oblíbenější lokalita nabízí bohaté kulturní a společenské vyžití v blízkosti centra, a zároveň je to jen kousek do Podolí, kde si můžete zaplavat na vyhlášené plovárně nebo navštívit rekreační středisko Žluté lázně. Zde máte možnost zúčastnit se koncertů, zahrát si plážový volejbal nebo si půjčit člun či loď. Oblíbená cyklo a inline stezka vede pak přímo podél řeky Vltavy. V okolí je dostatek zeleně, ať už se jedná o rozsáhlý park Folimanka pod Nuselským mostem, nebo park na Karlově náměstí. Tento byt představuje ideální místo pro pestrý život v centru Prahy.

Přijďte se sami přesvědčit. Budu se na Vás těšit na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Podskalská, Praha, Nové Město
ID
13227
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
31 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
31 m2
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti