Prodej chalupy, Velhartice, 80 m2

Velhartice

2 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 676 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Velharticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Dovolujeme si nabídnout prodej skutečně vyjímečnou a udržovanou nemovitost v malebné obci Konín, která je součástí obce Velhartice vzdálených cca 2,5 km.
Umístění této nemovitosti je skutečně speciální, v místech tzv. Šumavského trojhradí. To je spolupráce hradů Rabí, Kašperk a Velhartice. Geograficky tyto tři hrady, jako tři strážní body, tvoří trojúhelník, v jehož středu se nachází město Sušice, jedna z několika bran do střední Šumavy.
A nyní již k samotné nemovitosti.
Je složena ze dvou částí - a to užívané části domu s průjezdem do zadní zahrady a stodoly s bývalou maštalí.
V první části domu, na zastavěné ploše 226 m2, je tedy průjezd (případně garáž) z přední do zadní zahrady, a dále se zde nachází dva pokoje, kuchyně s historickou pecí, a poslední místnost, která je připravena k realizaci koupelny.
Podlahy v místnostech jsou betonové, zdivo smíšené.
Topení řešeno tuhými palivy - historickou funkční pecí, či kamínky v pokoji.
Střecha užívané části domu má eternitové pláty, nezatéká, je v dobrém stavu.
Půda je celá pochozí a to od prostor průjezdu, až do prostor druhé části domu - stodoly s bývalou maštalí. Tyto prostory mají celkovou zastavenou plochu 197 m2, a je zde velmi variabilní možnost dalších případných úprav, stavba je převážně kamenná, střecha v přední části stodoly potřebuje výrazné opravy, viz fotografie.
Voda je přivedena na pozemek z nedaleké studánky, není zavedena do domu, ale je vyústěna před hlavními dveřmi.
Kanalizace zde není řešena, předpokládá se vyhotovení jímky či čističky odpadních vod. WC suché.
Pozemek je celý oplocený, do přední zahrady jsou vrata a do zadní zahrady je závora. Celková plocha přední i zadní zahrady je 995 m2, je průběžně opečovávaná vlastníky, jsou zde vysázené stromy a keře, ze zadní zahrady se nám naskytne úžasný výhled do okolí.
Tato nemovitost byla majiteli užívána skutečně jako rekreační chalupa v srdci okolních lesů, v klidu a v souladu s přírodou.
Je vhodná jak k účelům rekreace, tak i komerčním účelům - modernizace nemovitosti bude pro podnikavé nové vlastníky příjemnou možností k zajímavému výnosu.
Mnoho lidí čeká zrovna na dovolenou v těchto oblastech, s bohatou a nekonečnou historií, spousty dalšími zajímavými místy k cyklistice či turistice, procházkám, a hlavně v přírodě.
Nejbližší autobusové spojení je v obci Drouhavec, vzdálené necelé 2 km chůzí, či Hory Matky Boží.
Další informace u makléře dané zakázky, těším se s vámi na prohlídkách .

Parametry domu

Cena
2 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Velhartice
ID
218
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
1418 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

DiS. Iveta Rojková

DiS. Iveta Rojková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Velharticích?

Podobné nemovitosti