Prodej ubytování, Mikulov, Hliniště, 1108 m2 (ID: 2054198)

Hliniště, Mikulov

25 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 861 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Mikulově

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný penzion s dlouholetou tradicí a zavedenou klientelou v turisticky oblíbeném městě Mikulov. Výhledy na Svatý kopeček, úctyhodná zahrada s třemi bazény, 2 pergolami, vinným sklepem s posezením, 9 parkovacími místy k penzionu, garáž s prostorem pro desítky kol, dětské hřiště + herna o výměře 108 m2, kde klidně můžete pořádat firemní či rodinné akce o 50–100 lidech, svatby a další komerční záležitosti je výčtem několika předností a zažitým zvykem při provozování zkolaudovaného penzionu. Užitná plocha – neuvěřitelných 1 108 m2 včetně přízemí, sklepních prostor, technického zázemí Vás na první pohled překvapí svou velikostí. Obsazenost penzionu je v různých měsících různorodá, avšak okolo 200 stálých klientů (ČR, SK, PL) neměnná již po několik let. Počet lůžek dosahuje čísla 39. Členění penzionu se skládá z přední části domu, bočního křídla a dvorního ramene se zahradami, posloupně tak po dobu 40 let probíhaly přístavby a budování tohoto místa.

Přední část domu – 1.NP: byt 3+1 s terasou, 2.NP: byt 3+1 s balkónem, 3.NP: mezonet 3+1 s balkónem.
Boční křídlo – 1.NP: byt 2+1, 2.NP: byt 1+1 s balkónem, 3.NP: byt 1+kk.
Dvorní rameno (penzion) – 2x dvoulůžkové pokoje, 2x třílůžkové pokoje, společná jídelna, kuchyňka, technická místnost, východ do zahrad, vchod do sklípku, a do herny.
V podzemní části naleznete kvelbený sklep, společenskou místnost, technické zázemí pro chod penzionu.

Všechny apartmány mají vlastní sociální zařízení a většina z nich i kuchyně. Díky poloze objektu jsou zde překrásné výhledy na město, na velké terase můžete udělat posezení a užít si večer s výhledem. Potenciál může být z prostorné herny v úrovni 2.NP přestavět na další 2 ubytovací prostory nebo stravovací část penzionu. Zahrada s 3 různými bazény, jak pro dospělé, tak dětské brouzdaliště, doplněná altánem s grilem a TV, pro pohodu hostů. Každý z hostů si najde své místo, způsob relaxace, objekt je členitý. Vytápění zajišťují 4 plynové kotle, každý úsek objektu disponuje samostatnými elektroměry, plynoměry, vodoměry. Pro 2 bojlery o objemu 300 l jsou nachystány rozvody na střeše pro solární ohřev vody. Topení je dálkově ovládané přes telefon. Celkem jsou 3 studny na pozemku. Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě.
Penzion je 10 minut chůze od centra města, a zároveň jste v kontaktu s přírodou, což poskytuje klid hostům, některé zaujme dostupnost kulturního dění Amfiteátru anebo jeskyně Na Turoldu, v kombinaci s cyklostezkou 1 min. od objektu.
Objekt je vhodný pro investory, firmy, nebo na bydlení zároveň s provozem penzionu díky odděleným částem a vstupům, či jiný záměr např. výroby, dílny. Návratnost investice vložených prostředků je počítána mezi 10-15 roky. Oproti jiným objektům v Mikulově se odlišuje právě tento cílovou klientelou – rodiny s dětmi, různé skupiny, která je již několik let zaběhlá, ale hlavně díky různým možnostem aktivit a relaxace v objektu. Prodej se uskutečňuje z rodinných důvodů.

Budeme se těšit..

Parametry nemovitosti

Cena
25 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Hliniště, Mikulov
ID
202403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1108 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
459 m2
Plocha nemovitosti
1182 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Boris Tonev

Boris Tonev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti