Prodej chalupy, Stráž nad Ohří - Srní, 180 m2

Stráž nad Ohří, Srní

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Stráži nad Ohří

Informace k domu

Srní v Krušných horách - prodej chalupy 4+1 s dílnou a zahradou
Na krásném místě - uprostřed horské přírody nedaleko Božího Daru, Klínovce nebo Jáchymova - nabízíme na prodej plně zařízenou chalupu s dispozicí 4+1 s dílnou a zahradou.
Dispozice:
za vchodovými dveřmi je praktická předsíň, odtud vstup do rovné chodby, kde je vpravo koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, dále je vpravo jeden sklepní prostor a vlevo vstup do další chodby, vlevo je obývací pokoj a vpravo kuchyně, přes kuchyň je dále vstup do dílny.
Z hlavní chodby je schodiště do prvního patra, kde jsou na levé straně 2 samostatné pokoje a na pravé straně je velmi prostorná ložnice.
Z chodby je dále vstup na půdu, kde je pochozí dřevěná podlaha a možnost vybudování třeba ateliéru.
Celá chalupa je velmi vkusně zařízená, plně vybavená kuchyně včetně myčky nádobí, jídelního koutu, ve všech místnostech jsou stylová kamna, kamna v obývacím pokoji jsou napojená na radiátory v 1. patře, všude je stylový nábytek horské chalupy.
Zahrada kolem chalupy je krásně udržovaná, celou zahradou protéká horský potůček, jsou zde krásná zákoutí horské skalky nebo příjemného posezení u kamenné zídky. Celý pozemek je oplocený, parkování je možné na zahradě nebo vedle vjezdové brány.
Střecha je asfaltový šindel, okna plastová, nové vchodové dveře. Voda je řešena vlastním vrtem s atestem /hloubka 36m/, odpad je sveden do septiku. Část zahrady je ve vlastnictví 547m2 a další pozemek je pronajatý od obce cca 670m2. Celkový pozemek je cca 1200m2.
V obci je cca 25 chalup, z toho asi 2 trvale obydleny, ostatní jsou rekreační objekty.
Chalupa je vhodná pro zájemce, kteří hledají čistý horský vzduch, klid a krásnou horskou přírodu.
V případě zájmu o prohlídku volejte makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Stráž nad Ohří, Srní
ID
261-NP00970
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
116 m2
Plocha nemovitosti
547 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Aleš Kudrlička

Aleš Kudrlička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Stráži nad Ohří?

Podobné nemovitosti