Prodej atypického bytu, Skuteč, Boženy Němcové, 90 m2 (ID: 2051985)

Boženy Němcové, Skuteč

1 570 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 482 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Skutči

Informace k bytu

BYT 1+1 s velkou půdou (90 m2) k rekonstrukci ve Skutči, s výhledem do krajiny, přitom v blízkosti centra města.

Pro milovníky prvorepublikové architektury nabízíme ke koupi zajímavý atypický byt ve Skutči.
Byt se nachází ve 3.NP bytového domu o 8mi bytových jednotkách. Kolem domu je společná zahrada, kde je několik zákoutí k posezení, pěstování květin, trávník nebo sušáky na prádlo. V domě vládne rodinná atmosféra.

Proč píši atypický byt?
Protože hlavní obytný prostor tvoří dvě místnosti za hlavními vchodovými dveřmi do bytu, do kterých se vstupuje ze společné chodby a schodiště. V první místnosti bývala kuchyň, je zde voda a lokální topení. V každé místnosti je sopouch do komína. Vedle bytových dveří je zaslepený přívod plynu bez plynoměru.
Ve druhé místnosti je krásný prostor se zaoblenou stěnou se třemi velkými okny. Jedná se o průčelí domu. Tato místnost byla kdysi rozdělena příčkou na dva pokoje, v současné době je příčka vybouraná.
Přes společnou chodbu se nachází prostor s koupelnou, WC a spíží.
Přímo nad bytem je ještě velký půdní prostor, po konzultaci se statikem by bylo vhodné vybudovat mezonetový byt. Koupelnu je také možné udělat přímo v bytě, z části kuchyně a ze současného příslušenství mít komoru a šatnu, prádelnu nebo oddělenou pracovnu, protože jsou tam pěkná velká okna a dělící příčky jdou odstranit.
Prostě jedná se o atypický prostor s několika variantami zajímavého řešení a vytvoření výjimečného bydlení.
Celý prostor má 90 m2, včetně koupelny a dvou spíží přes chodbu a včetně půdy. Podíl na společných částech domu a zahrady je 900/6340. A protože se jedná o turisticky zajímavou oblast, mohli byste tento byt využít nejenom k vlastnímu bydlení, ale také k pronájmu pro turisty. Ale to už nechám na Vás.
Spoustu dalších informací najdete na samostatné webové stránce nemovitosti.
Těším se na prohlídky s Vámi.

Parametry bytu

Cena
1 570 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Boženy Němcové, Skuteč
ID
00001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zita Švandová

Zita Švandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Skutči?

Podobné nemovitosti