Prodej rodinného domu, Týnec nad Labem, Bělohorská, 75 m2

Bělohorská, Týnec nad Labem

1 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 574 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Týnci nad Labem

Informace k domu

Dům s pozemkem je umístěn v perfektně dostupné lokalitě.

Kousek od domu je autobusová zastávka, nedaleko od ní je také vlaková stanice a pár kilometrů od Týnce je také dálnice D11. Za chvíli jste tak jak autem, tak MHD v Kolíně, Pardubicích nebo Hradci a do centra Prahy je to přesně hodinku a je jedno jestli použijete vlak nebo nasednete do auta.

Stavba s půdorysem 75 metrů je umístěna na pozemku s celkovou výměrou 163 metrů. Na pozemku je umístěno poměrně dost hospodářských staveb, což skýtá mnoho úložného prostoru nebo rozšíření dvora a zahrady.

Dům je podsklepený, do sklepa ale zatýká a je třeba opravit vstupní vchod, který je v současnosti umístěn ve dvoře.

Dům je v současnosti koncipován jako 2+1 s možností vybudovat obytnou půdu. Stav zdí je špatný, odpovídají 20 rokům, kdy nebyl obýván. Krovy a trámy jsou ale ve velmi dobrém stavu a střešní krytina také, do domu tak nezatýká.

Do domu je přiveden obecní vodovod, disponuje funkční elektřinou, avšak chybí napojení na kanalizaci (přípojka na hranici pozemku), odpad je tak v tuto chvíli řešen jímkou a suchým záchodem na pozemku v rámci hospodářských staveb a dílen.

K domu náleží jako BONUS další pozemek hned přes silnici (mrkněte do galerie) o výměře 141 metrů. Na tomto pozemku se nachází garáž pro menší auto. Z tohoto pozemku lze vybudovat zahradu, případně garáž rekonstruovat nebo jich zde vybudovat více (místo až pro 4).

Parametry domu

Cena
1 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Bělohorská, Týnec nad Labem
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
304 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LM Darby

Chvatěrubská 364/24, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Luboš Nouzák

Ing. Luboš Nouzák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Týnci nad Labem?

Podobné nemovitosti