Prodej rodinného domu, Stěžery, Zahradní, 230 m2

Zahradní, Stěžery, okres hradec králové

15 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 72 915 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Stěžerech

Informace k domu

Prodej moderního rodinného domu s dispozicí 5+kk a užitnou plochou 214 m² na prostorném pozemku o velikosti 1428 m². Dům je dvoupatrový, podsklepený (využívá základy původní stavby).

1. NP: vstupní hala, technická místnost, koupelna s WC, kuchyně a jídelna, obývací pokoj, samostatný pokoj, schodiště do druhého patra a schodiště do sklepa.
2. NP: ložnice s vlastní šatnou, koupelnou a WC, dvě samostatné ložnice, koupelna s WC, technická místnost.

Nemovitost je vybavena moderními technologiemi a systémy. V celém domě je instalováno podlahové vytápění. Dům je připraven pro chytrou domácnost díky nainstalovanému systému Loxon, který stačí pouze připojit. Pro energetickou soběstačnost slouží fotovoltaická elektrárna s výkonem 5 kW (16 panelů) a 4 bateriemi, což významně snižuje provozní náklady. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Nemovitost dále disponuje bránou na dálkové ovládání a venkovními žaluziemi ve druhém patře.

Dům má připojení na obecní vodovod, současně jsou k dispozici dvě vlastní studny. Odpad je aktuálně řešen septikem s možností připojení na obecní kanalizaci, která je v řešení. K dispozici je také nádrž na dešťovou vodu, kterou lze využít pro zavlažování zahrady nebo jiné účely.

Součástí prodeje je kompletní vybavení domu, včetně moderní kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči. Na nemovitosti je v současné chvíli rozestavěna terasa, která není dokončena. Nový majitel má tedy jedinečnou příležitost uzpůsobit si konečný vzhled podle sebe.

Jako neodmyslitelný bonus je krásná cihlová dvoupatrová stodola se zastavěnou plochou 100 m².

Výhodou této nabídky je možnost převzetí hypotečních úvěrů s velmi výhodnými úrokovými sazbami – jeden s úrokem 1,99 % do roku 2028 a druhý s úrokem 2,12 % do roku 2029.

Parametry domu

Cena
15 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Zahradní, Stěžery, okres hradec králové
ID
911474
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
214 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
591 m2
Podlahová plocha
230 m2
Plocha nemovitosti
1428 m2
Plocha nebytových prostor
95 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Vojtěch Zigmund

Vojtěch Zigmund

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stěžerech?

Podobné nemovitosti