Prodej chaty, Hrob, 25 m2

Hrob

2 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 292 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hrobu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji zděnou chatu 2+1 o zastavěné ploše 25 m2 a pozemkem o výměře 501 m2 v obci Křižanov u Hrobu, okres Teplice.
Chata se skládá z přízemí a půdního prostoru. Při vstupu do chaty se nachází zádveří, dále obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V půdní části je otevřený prostor vhodný ke spaní.

Chata je vytápěna krbovými kamny na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Chata je napojená na obecní pitnou vodu (sezonní) + celoroční voda ze studny pod sklepem (5 m), vlastní elektroměr ( ČEZ). Odpad je sveden do jímky.

Úpravy: nový plot 2 m se zesíleným kovem, fasáda, okna Vekra, nová krytina plochých střech, čerpadlo na studnu Alko Jet, nové dveře ve sklepě Hormann, nové vchodové dveře z masivu, nové mříže na oknech a dveřích, nová kuchyňská linka s keramickým dřezem.

Chata je podsklepena, sklep je kamenný. Chata se prodává včetně vybavení.

Zahrada má rozlohu 501 m2, na pozemku je k dispozici kůlna. Chata se zahradou jsou v osobním vlastnictví, včetně podílu na společných cestách.

V okolí je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, restaurace) a také cyklostezky, turistické trasy, v horách běžkařské stopy. Chata se nachází v osadě v Křižanově u Hrobu, a to přímo u lesa na úpatí Krušných hor.

Pro více informací a nezávazné prohlídky mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Hrob
ID
899
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
25 m2
Plocha nemovitosti
501 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Bc. Martina Šnajberková Dis.

Bc. Martina Šnajberková Dis.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hrobu?

Podobné nemovitosti