Prodej skladu, Tvarožná, 265 m2

Tvarožná

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(prodej přímo od developera, neplatíte provizi)

Exkluzivní partneři v Tvarožné

Informace k nemovitosti

Prodej obchodně skladovacích Boxů Rohlenka zahájen!
-
Hledáte nové místo pro své podnikání? Spojte administrativní a skladové zázemí a podnikejte z blízkosti města Brna se skvělou dopravní dostupností!
-
V průmyslovém areálu mezi obcemi Tvarožná a Jiříkovice nabízíme k prodeji menší obchodně skladovací haly, tzv. boxy.
-
Boxy jsou dvoupodlažní v přední části, kde se v přízemní nachází prostor pro recepci, showroom či místo pro výdej objednávek, v poschodí je to administrativní zázemí, které majitelé boxů většinou využívají pro své kanceláře. Skladová část o světlé výšce 7 metrů nabízí flexibilní využití – od skladování až po lehkou výrobu. Vjezd do haly zajišťují sekční vrata s výškou 3,3 metru. Každý box disponuje skladovací halou o ploše přibližně 185 m² a administrativním prostorem o ploše cca 80 m2 (65 m2 kanceláře + 15 m2 zázemí), 4 parkovacími místy a dostatkem prostoru pro vjezd nákladních vozidel.
-
STANDARDY
Hala je vyrobena z prefabrikovaného železobetonového skeletu s tepelněizolačními panely. Vstupní fasáda je zateplena. Půdorys každého objektu je obdélník složený z pěti příčných modulů oddělených stěnami z kompletizovaných dílců. Hlavními nosnými prvky jsou sloupy, trámy a střešní vazníky. Schodiště je betonové s dlažbou. Skladovací prostory mají drátkobetonovou podlahu a kanceláře a přidružené provozní prostory budou mají kobercovou či keramickou podlahu. Střecha je plochá s atikou a podstřešním žlabem. Okna a prosklené vstupní stěny jsou navrženy z hliníku a garážová vrata jsou sekční.
-
Prodej probíhá přímo od developera, tudíž se neplatí žádná provize.
-
Více informací na www.boxyrohlenka.cz
-
Cena na vyžádání.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
prodej přímo od developera, neplatíte provizi
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Tvarožná
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
265 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Iveta Pilátová

Ing. Iveta Pilátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Tvarožné?

Podobné nemovitosti