Prodej bytu 4+kk, Úvaly, Škvorecká, 101 m2

Škvorecká, Úvaly

14 750 000 Kč HYPOTÉKA od 70 294 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Úvalech

Informace k bytu

Energeticky úsporný penthouse 4+kk, 101,3 m² s obytnou zelenou střechou 111,1 m² a terasou 44,3 m² v

Nabízíme Vám exkluzivní dvoupatrový penthouse 4+kk s obytnou zelenou střechou 111,1 m² a terasou 44,3 m² ve 3. a 4. podlaží bytového domu A. V prvním patře bytu o výměře 101,3 m² je situován prostorný obývací pokoj 37,9 m², dále koupelna a komora. Ve druhém patře jsou umístěny 3 ložnice s další koupelnou. Na střešní terasu se vstupuje z chodby a jedné ložnice.

Celkově do prodeje míří 39 bytů s dispozicemi 1+kk až 5+kk ve dvou bytových domech. Dále jde o čtveřici velkorysých mezonetových třípodlažních bytů 3+kk, každý se samostatným vchodem přímo z ulice, garáží a prostornými terasami ve vice podlažích. Aktuální nabídku uzavírá pět rodinných domů v dispozicích 3+kk nebo 4+kk, vždy s vlastní zahradou a předzahrádkou.

Za pozornost stojí nadčasový architektonický návrh a s ním související vysoký standard bydlení. Při výstavbě bude využit přírodní VAPIS (vápenopískový zdící materiál), který je proslulý svými mimořádnými vlastnostmi, kdy objemová hmotnost materiálu poskytuje nejen nadstandardní únosnost, ale i vynikající zvukově izolační vlastnosti.

Bytové jednotky v blocích A a B budou vybaveny podlahovým teplovodním vytápěním s centrálním zdrojem tepla a tepelnými čerpadly systému vzduch-voda. Rodinné domy v bloku D a mezonetové byty v bloku C disponují centrálním systém řízeného větrání s rekuperací tepla doplněným o elektrické podlahové topné rohože. Vše bude řízené chytrou jednotkou od společnosti Jablotron, která je zároveň generálním dodavatelem chytrých technologií do domácností.

Úvaly leží v okrese Praha–východ a pyšní se skvělou dopravní dostupností. Do centra Prahy se dostanete vlakem za necelou půlhodinu. V Úvalech je k dispozici mateřská i základní škola, zdravotní středisko, obchody a supermarkety, banky, restaurace a mnoho dalších služeb. Dostatek příležitostí zde najdou i milovníci aktivního odpočinku. Na procházku, za relaxací či sportem lze vyrazit do okolních lesů. V těsném sousedství projektu je v plánu výstavba spádové základní školy se sportovní halou a tělocvičnou.

Výstavba byla zahájena v listopadu 2023, dokončení je plánováno na podzim 2025.
Cena zahrnuje sklepní kóji, nezahrnuje parkovací stání.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Více informací najdete na webu projektu Bydlení Úvaly. Prodej přímo od developera.

Parametry bytu

Cena
14 750 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Škvorecká, Úvaly
ID
A3.06
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
101 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
45 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Horňák

Jan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Úvalech?

Podobné nemovitosti