Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Kájov - Lazec, 10136 m2 (ID: 2050545)

Kájov, okres český krumlov, Lazec

300 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 1 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kájově

Informace k pozemku

K prodeji nabízíme pozemek parc. č. 1480/6, o výměře 10.136m2 nedaleko osady Lazec, v těsném sousedství plochy určené k rekreaci. Pozemek je pokryt vzrostlou vegetací, v jižní části je ukryt romantický rybníček. V katastru nemovitostí je pozemek veden jako ostatní plocha – manipulační plocha. Z východní a severní strany prochází kolem asfaltová cesta, umožňující pohodlný přístup do osady Lazec (cca 500) a do obce Výšný (cca 1500 metrů), zároveň je tato komunikace využívána cyklisty. Vzdálenost od Českého Krumlova je jen cca tři kilometry a i když trasa není značená, je spontánně hojně využívána jako malý cyklo okruh Krumlov-Výšný-Lazec-Krumlov s napojením na cyklotrasu č. 1167. Jen uchopit podnikatelský záměr.

V souvislosti s možným využitím nedaleké zastavitelné rekreační plochy „R 3“ (viz. územní plán obce Kájov) má pozemek jistě velký komerční, sportovní, nebo možná zábavní potenciál. Za úvahu stojí odpočinková zóna, parkování, caravanstellplatz, park, motokáry, půjčovna bicyklů, či koloběžek, a pod. Od rekreační plochy „R-3“ dělí tento pozemek pouze příjezdová komunikace.

Je již na novém majiteli a jeho invenci, jak pozemek využije. Jednat se dá i dlouhodobém pronájmu nabízené plochy, nebo například i o společném investičním a realizačním záměru se stávajícím majitelem.

Parametry pozemku

Cena
300 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Kájov, okres český krumlov, Lazec
ID
911465
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
10136 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Silnice
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Dřevo

Petr Dřevo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Kájově?