Prodej bytu 3+1, Mělník, Jezdecká, 79 m2

Jezdecká, Mělník

5 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 926 Kč /za měsíc

(při rychlém jednání sleva)

Exkluzivní partneři v Mělníku

Informace k bytu

N o v i n k a - byt prodává přímý majitel, kupující neplatí žádnou provizi.

Hledáte investiční byt se spolehlivými nájemníky s ročním výnosem až 190.000 Kč, nebo k vlastnímu bydlení? Pokud ano, tak Vám vřele doporučuji tuto nabídku pěkného bytu 3+1 se zasklenou lodžií a krásným výhledem do okolí.

Exkluzivně Vám nabízím ke koupi velice pěkný a slunný byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1 o celkové užitné ploše 78,85 m2 včetně prostorné a zasklené lodžie /6,78 m2/ a sklepní kóje /1,4 m2/, situovaný v 7. NP panelového domu se 2 výtahy v ul. Jezdecká čp. 3276 v Mělníku. Hlavní vstup do bytu je přes uzamykatelnou společnou chodbu pro 3 byty. V bytě jsou k dispozici 2 samostatné pokoje, prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní, vybavenou moderní kuchyňskou linkou, myčkou nádobí, el. kombinovaným sporákem, digestoří a granitovým dřezem. Ve zděném jádru se nachází koupelna s vanou (160 cm), umývadlo a automatická pračka, toaleta samostatně. V bytě instalovány měřiče vody a tepla, internet, UPC a telefonní linka O2. Na podlaze plovoucí laminátová podlaha, v kuchyni, koupelně, na toaletě a lodžii položena dlažba. Okna plastová s vnitřními žaluziemi, obývací pokoj s kuchyní je orientován na východ s volným výhledem do okolí, další dva samostatné pokoje jsou orientovány na západ. Nízké měsíční poplatky ve výši 5.671 Kč + elektřina. V místě veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost. V blízkém okolí nemocnice, pošta, lékárna, dětská hřiště, supermarkety TESCO, LIDL, PENNY, KAUNFLAND, zimní stadion, plavecký bazén, letní koupaliště, mateřská školka přímo u domu, základní škola a autobusové nádraží 5 min. chůzí od domu, BUS do Prahy 35 minut. Byt je k nastěhování dle dohody. Koupě bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vam zcela zdarma vyřídíme u všech bank s nejnižší úrokovou sazbou na trhu. Více informací nebo prohlídku si domluvte telefonicky nebo mailem.

Parametry bytu

Cena
5 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
při rychlém jednání sleva
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Jezdecká, Mělník
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
79 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Ing.Luboš Štangler - jednatel společnosti

Ing.Luboš Štangler - jednatel společnosti

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Mělníku?

Podobné nemovitosti