Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Spálená, 128 m2

Spálená, Praha 1 - Nové Město

51 344 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)

Exkluzivní partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostory o rozloze 128 m2 v novobarokní secesní komplexu. Tuto budovu navrhl architekt Osvald Polívka v letech 1907–1909. Budova je strategicky umístěna v centru Prahy a je propojena s dalšími novorenesančními kancelářskými budovami, které vedou do Vladislavovy ulice. Komplex, známý jako Areál Spálená-Vladislavova, je propojen pasáží a prostorným atriem a nabízí téměř 5 400 m2 kancelářských prostor. Významnou výhodou je možnost parkování v podzemních garážích budovy.

Budova se nachází v blízkosti stanice metra B Národní třída a frekventovaných tramvajových zastávek, což zajišťuje snadnou a rychlou dostupnost lokality. Okolí nabízí množství obchodů, restaurací a dalších služeb, které poskytují skvělé příležitosti k trávení volného času.

Vybavení zahrnuje 24 hodinovou bezpečnostní službu, centrální recepci a internet. K dispozici jsou interní žaluzie a klimatizace. Podlahy pokrývají koberce a připojení je zajištěno optickými vlákny. Ostraha je zajištěna, a budova disponuje otevíratelnými okny, parkováním i výtahy.

Servisní poplatky již zahrnují dodávku tepla, dodávku vody a teplé užitkové vody, dodávku elektrické energie. správu, opravy, revize nemovitosti a všech jejích součástí a vybavení, úklid, správu, osvětlení a vytápění/chlazení společných prostor. Spotřeba el. energie v pronajatých prostorách bude fakturována na základě poměru pronajaté plochy k celkové spotřebě a bude fakturována samostatně.

Zázemí (WC, kuchyňka): 31,45 m2.
Sdílené prostory (chodba): 75,89 m2.

Nájemné:
Kanceláře, zázemí: 16 EUR/m2 + DPH.
Sdílené prostory: 11 EUR/m2 + DPH.
Servisní poplatky: 227 Kč/m2.

Parametry nemovitosti

Cena
51 344 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Spálená, Praha 1 - Nové Město
ID
N7069
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Sloupenský

Filip Sloupenský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1?

Podobné nemovitosti