Prodej bytu 4+1, San Pedro del Pinatar, Španělsko, 70 m2

San Pedro del Pinatar, Španělsko

7 223 325 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Novostavba moderního rezidenčního komplexu, který se nachází v privilegované oblasti pláže Las Higuericas v Torre de la Horadada, pouhých 50 metrů od jedné z nejlepších pláží ve Středozemním moři.

Apartmány mají velkou terasu v přízemí se soukromou zahradou nebo v horním patře se soláriem. Obytná plocha má obývací pokoj s jídelnou, kuchyň, 3 ložnice a 2 koupelny.

Rezidence se nachází v privilegovaném prostředí , které má rozsáhlou zahradu, dětské hřiště, upravený společný bazén pro dospělé a děti.

Pro dostupnost, ceny a velikosti apartmánů nás prosím kontaktujte.

Dokončení je od května 2024.

Torre de la Horadada je tradiční španělské město ležící na jižní Costa Blanca. Město nabízí jedny z nejlepších písečných pláží na pobřeží spolu s nákupními centry, přístavem a navíc je zde množství místních barů a restaurací, kde můžete ochutnat některé z místních pokrmů středomořské kuchyně.

Letiště v Alicante a Murcia San Javier jsou také v blízkosti. Pro golfové nadšence je zde výběr z nedalekých golfových hřišť, včetně Lo Romero, Las Colinas, Real Club de Golf de Campoamor, Las Ramblas, Villamartín, La Marquesa, La Finca, a mnoho dalších.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Parametry bytu

Cena
7 223 325 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
San Pedro del Pinatar, Španělsko
ID
CM9114
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti