Pronájem bytu 3+kk, Benátky nad Jizerou, Ořechová, 68 m2 (ID: 2047984)

Ořechová, Benátky nad Jizerou

15 490 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 5.054 Kč měsíčně / 4os + elektřina se přepisuje na podnájemníka)

Exkluzivní partneři v Benátkách nad Jizerou

Informace k bytu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme vám k podnájmu tento prostorný a světlý byt po rekonstrukci o velikosti 3+kk a rozloze 68m2, který se nachází v 2. patře panelového domu v dobře dostupné lokalitě Benátky nad Jizerou - ulice Ořechová. K bytu patří také sklep.

Kuchyň je kompletně vybavená. Kuchyňská linka je vybavena elektrickou troubou, el. varnou deskou, digestoří, velkou lednicí s mrazákem, myčkou, mikrovlnou troubou a spoustou úložného prostoru. Součástí obývacího pokoje je pohovka. V bytě se nachází dvě prostorné ložnice, které jsou nezařízené, krásně poslouží jako ložnice či dětské pokoje.
Z chodby bytu, ve které se nachází vestavěná skříň, se dostanete do koupelny se sprchovým koutem. Toaleta je samostatně.

Byt se nachází v klidné lokalitě města. V docházkové vzdálenosti od bytu se nachází obchod s potravinami a kousek dále je Billa a Penny market. Kousek od domu je autobusové nádraží. Mateřské a základní školy jsou v okolí - ZŠ Pražská, MŠ Jizerka, MŠ Hastrmánek. Najdete zde i dětská hřiště a inline dráhu.

Byt je volný k nastěhování od 1.11.2024.

Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Parametry bytu

Cena
15 490 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 5.054 Kč měsíčně / 4os + elektřina se přepisuje na podnájemníka
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Ořechová, Benátky nad Jizerou
ID
02491
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Markéta Klojdová

Markéta Klojdová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Benátkách nad Jizerou?

Podobné nemovitosti