Prodej bytu 4+kk, Lázně Toušeň, Nad Tratí, 128 m2

Nad Tratí, Lázně Toušeň

13 132 553 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 62 586 Kč /za měsíc

(Vč. právního servisu)

Exkluzivní partneři v Lázních Toušeni

Informace k bytu

Luxusní byt s rozlehlou terasou v klidné části Lázní Toušeň.
Nadstandardně řešený byt 4+kk se nachází v prvním patře (2. NP) novostavby exkluzivního viladomu v klidné lokalitě Lázní Toušeň, na ulici Nad Tratí. Tento prostorný byt o celkové ploše 128,4 m² nabízí komfort a soukromí, které jsou typické spíše pro rodinné domy. Klenotem tohoto bytu je jihovýchodně orientovaná terasa o rozloze 67,5 m², která poskytuje ideální prostor pro relaxaci na čerstvém vzduchu, s dostatkem místa pro venkovní posezení, grilování nebo zahradní aktivity.

Součástí nemovitosti je také samostatná garáž a dvě parkovací stání, zajišťující dostatek prostoru pro pohodlné parkování. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyní, třemi ložnicemi, šatnu a samostatnou technickou místnost. Díky promyšlené orientaci na jihovýchod je interiér krásně prosvětlený, což přispívá k příjemné atmosféře bydlení.

Dům je technologicky vyspělou a mimořádně energeticky úspornou stavbou, využívající fotovoltaiku, tepelné čerpadlo, podlahové vytápění a hliníková okna s trojskly, což zajišťuje vysoký komfort a minimální provozní náklady.
Celý projekt nabízí pouze tři bytové jednotky, z nichž každá má vlastní vstup, což zaručuje vysokou míru soukromí a exkluzivitu. Další dvě bytové jednotky v domě jsou situovány v přízemí (1. NP), každá z nich disponuje čtyřmi pokoji (4+kk), šatnou a vlastní zahradou o rozloze přes 350 m². Obě jednotky mají také samostatnou garáž a dvě parkovací stání.

Lokalita
Lázně Toušeň, malebná obec známá svými slatinnými lázněmi, se nachází na soutoku řek Labe a Jizery. Tato lokalita nabízí nejen klidné residenční bydlení, ale také bohaté možnosti pro aktivní trávení volného času. Nově vybudovaná cyklostezka podél řeky Labe láká k výletům na kole či procházkám, zatímco nedaleké jezero Mezi Mosty poskytuje příležitosti ke koupání a otužování. V místě je k dispozici veškerá občanská vybavenost, včetně škol, obchodů a služeb, vše v docházkové vzdálenosti.
Výhodná poloha obce umožňuje snadný a rychlý přístup do Prahy, a to jak autem po dálnici D11, tak vlakem, přičemž vlakové nádraží je vzdáleno pouhých 8 minut chůze od domu. Lázně Toušeň tak nabízejí harmonické spojení klidu, přírody a snadné dostupnosti města.
Stavba je právě ve finální fázi dokončení. Zajistěte si prohlídku ještě dnes a nezmeškejte příležitost získat svůj nový domov.

Prohlídky jsou možné i během víkendu.

Financování Vám rádi zajístíme.

Parametry bytu

Cena
13 132 553 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vč. právního servisu
Náklady na bydlení
1500
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Nad Tratí, Lázně Toušeň
ID
3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
128 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Home Portal

Václavské náměstí 841/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Semrád

Filip Semrád

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Lázních Toušeni?

Podobné nemovitosti