Pronájem bytu 3+kk, Stonava, 82 m2

Stonava

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy od 4.450 Kč / měs.)

Exkluzivní partneři v Stonavě

Informace k bytu

Základní info:
- pěkná a klidná lokalita mezi rodinnými domy
- velmi prostorný podkrovní byt 3+kk
- parkování a malá zahrádka v ceně
- příznivé měsíční náklady - 18.000 Kč / měs. bez záloh
Dovoluji si Vám předložit nabídku pronájmu bytu 3+kk v nově zrekonstruovaném rodinném domě. V domě jsou pouze 2 byty, v každém podlaží 1, takže minimum sousedů. V domě dále nabízíme k nájmu byt 3+kk 72 m2, nebo je možno pronajmout dům celý k dvougeneračnímu bydlení. Detaily v naší další inzerci nebo na dotaz. Každý byt má samostatný vchod a samostatné měření spotřeby vody a elektřiny. Vytápění je zajištěno novým tepelným čerpadlem.
Byt je ve stavu elegantní novostavby. Vše ještě voní novotou. Dispozice bytu je vynikající - více ukáže půdorys. Okna jsou orientována k východu, jihu a západu. Všechny místnosti jsou přístupné z předsíně, stejně jako velmi prostorná koupelna s wc a oknem, kde jsou připraveny ventily pro umístění pračky a sušičky.
Parkování je možné na vyhrazeném parkovacím místě uvnitř za plotem. K dispozici je také pár metrů zahrady k posezení nebo pěstění zeleniny. Velmi dobrá je dopravní dostupnost - autem jste zde z Karviné za 5 - 10 min a nejbližší zastávka MHD je přibližně 200 metrů od domu.
Nájemné ve výši 18.000 Kč / měs. nezahrnuje zálohy na vodu ve výši od 450 Kč / měs. / 1 osoba a elektřinu od 4.000 Kč / měs. / byt (vytápění, ohřev vody, běžná spotřeba). Při další osobě se k zálohám připočte 450 Kč / měs. na vodu. Kauce je ve výši 36.000 Kč, administrativní poplatek RK je ve výši 16.000 Kč a zahrnuje veškerý právní servis a navazující služby nájemníkovi (vyúčtování, potvrzení, apod.).
Byt je k dispozici ihned.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy od 4.450 Kč / měs.
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Stonava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Cakl Marek

Cakl Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Stonavě?

Podobné nemovitosti