Prodej rodinného domu, Otnice, Dědina, 180 m2

Dědina, Otnice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně poplatků, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Otnicích

Informace k domu

Hledáte vhodné prostory pro podnikání, kde byste mohli mít zároveň sídlo firmy či bydlet? Potom by naše nabídka mohla být právě pro Vás!

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům, hospodářské budovy, dvůr, zahradu a příjezdovou cestu o celkové rozloze pozemků 9292 m2. Tato rozsáhlá nemovitost s velkým potenciálem pro podnikání hledá svého nadšence, který ji vdechne nový život.

Přízemní rodinný dům o dispozici 5+1 a podlahové ploše 180 m2 je částečně podsklepený a má půdu. Vstup do sklepa i na půdu je z chodby domu. Dům má k dispozici dvě koupelny a samostatné WC. Vytápění domu zajištuje elektrický kotel, ohřev vody pro sprchu plynový bojler a pro kuchyni, druhou koupelnu průtokový ohřívač. Okna jsou plastová – dvojskla plněná argonem. Internet zajištuje kabelová přípojka až do domu. Dům je napojen na veškeré sítě – plyn, voda, elektřina a kanalizace. K dispozici je studna umístěná na zahradě.

Hospodářské budovy o výměře 556 m2 jsou určené k celkové rekonstrukci či demolici, což nabízí jedinečnou příležitost pro vytvoření nových prostor dle vašich potřeb. Na tomto místě můžete vybudovat moderní skladovací nebo výrobní prostory, servis na auta, či jiný komerční objekt. Ve spojení s prostorným dvorem o výměře 1436 m2, který je zpevněný asfaltem, se tato nemovitost stává ideální kombinací pro širokou škálu podnikatelských aktivit.

Na střeše domu je umístěna fotovoltaika s výkonem 9,6 kWp, která má garantovanou výkupní cenu elektřiny do roku 2029.

K domu náleží i přilehlá zahrada o celkové výměře 7019 m2, na které jsou vysázeny ovocné stromy – švestka 3x, třešeň 1x, jabloň 6x, meruňka 2x, višeň 1x, broskev 12x, hrušeň 1x, ořech 10x.

Obec Otnice se nachází v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji, 11 km jihozápadně od Slavkova u Brna a 20 km jihovýchodně od Brna. Občanská vybavenost obce je na velmi dobré úrovni, jsou zde zastoupeny základní služby: praktický lékař, pediatr, lékárna, pošta, obchody se smíšeným zbožím, Zásilkovna – 2 výdejní místa, restaurace, kino, cukrárna, sběrný dvůr, mateřská a základní škola.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Dědina, Otnice
ID
00130
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
9292 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Real Marco

Hlinky 150/78, Brno, Staré Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Dušan Valach

Dušan Valach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Otnicích?

Podobné nemovitosti