Prodej rodinného domu, Prostřední Bečva, 150 m2

Prostřední Bečva

4 987 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 767 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Prostřední Bečvě

Informace k domu

Tento prostorný dům 5+1 150 m2 se dvěma garážemi na Prostřední Bečvě nabízí spoustu možností na skvělé bydlení v krásném koutu Valašska. Mě tedy rozhodně tento dům příjemně překvapil, ale důležitější je, aby zaujal i Vás. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Už jsem zmínila, jak je dům prostorný. V přízemí je kompletní bytová jednotka 2+1 s obrovskou kuchyní, kam vejde kromě větší linky i jídelní stůl. Podívejte se do fotek nejen na to, jak to tu vypadá dnes, ale i na vizualizaci, jak by se to tu mohlo proměnit. Pár dalších návrhů Vám ukážu na prohlídce.

Kromě kuchyně je v přízemí i veliký obývací pokoj, který poznáte podle vínově fialovočervené stěny. Bydleli tu nájemníci, kteří si libovali v sytých barvách, ale jestliže máte rádi umírněnější barevnost, stejně budete před nastěhováním malovat, že? Z obýváku se dá projít do ložnice, kterou ale na fotkách záměrně neuvidíte. To ať se máte na co těšit při prohlídce. :)

V přízemí je rovněž vstupní chodba, koupelna a samostatná toaleta.

V horním patře jsou další 3 místnosti. V jedné je dokonce příprava na kuchyňskou linku, pokud byste tu chtěli druhé bydlení. Z jednoho horního pokoje je výstup na terasu. Opět jsme popustili uzdu fantazii a ve fotkách uvidíte, co by se s tímto prostorem dalo vymyslet.

Kolem domu je krásně velká zahrada (celkem má pozemek 1.024 m2) rozdělená na 2 části. Je fajn, že vjezdy na zahradu jsou dva, takže se bez problémů dostanete i do zadní části. Klidně tu můžete mít jak okrasnou zahradu, tak i pár záhonů a skleník. Anebo třeba hejno slepic protože kurník je již připraven. Chlapy určitě zaujmou dvě garáže, možnost vybudování dílny či letní kuchyně. No neříkala jsem hned v první větě, kolik možností se tu nabízí? Tak mi zavolejte a přijďte to tu prozkoumat naživo.

Pár údajů pro techniky: kolaudačnírozhodnutí r. 1980, střešní tašky z roku 2018, okna plastová, elektřina je z větší části v mědi. Ve sklepě kotelna s kotlem na tuhá paliva.

Energetickou třídu zjišťujeme, proto musíme prozatím uvádět PENB G i když to není pravda. Skutečná hodnota bude o něco lepší, ale nový majitel bude nejspíše využívat dotace a řešit zateplení, nový kotel a podobně. Takže náklady na vytápění půjdou rapidně dolů. No prostě, chce to vidět naživo.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Parametry domu

Cena
4 987 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Prostřední Bečva
ID
00200
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1024 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

1. máje 1160, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostřední Bečvě?

Podobné nemovitosti