Prodej činžovního domu, Kostelec nad Orlicí, Palackého náměstí, 672 m2

Palackého náměstí, Kostelec nad Orlicí

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Exkluzivní partneři v Kostelci nad Orlicí

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi nemovitost s vysokým investičním potenciálem, která se nachází v samotném centru města, kde máte vše na dosah ruky.

Díky své lokalitě je nemovitost ideální volbou pro rodinné bydlení nebo jako investiční příležitost. Nabízí i kombinaci komerčního využití a bytového bydlení. Je možné realizovat rozšíření nemovitosti + půdní vestavbu na více bytových jednotek se samostatným vchodem. Získáte nové komerční prostory/bytové jednotky, což je jedna z nejlepších možných investic, jaké stavebnictví nabízí.

Část této atraktivní nemovitosti je po rekonstrukci. Vzhledem k historické povaze nemovitosti je větší část vhodná k rekonstrukci, kde je příležitost si vybudovat prostory podle Vašich představ, zde je k prodeji spoluvlastnický podíl ve výši ½.
Přední část nemovitosti se nachází v samotném centru historického města Palackého náměstí až po zadní část v ulici Na Lávkách. Obě tyto části spojuje uzavřený dvůr, který poskytuje soukromí.

Nemovitost už nyní před případným rozšířením nabízí velkorysou rozlohu o 672,1m2, která poskytuje dostatek prostoru a široké možnosti využití pro bydlení, podnikání, obchodní provozovnu, ordinace lékaře, obchod, bistro, kavárnu, kanceláře nebo vytvoření multifunkčního komerčního prostoru. Zadní část domu může být využita ke komfortnímu bydlení s výhledem.

Celá nemovitost může být využita k nájemnímu bydlení, jako penzion nebo třeba k vybudování apartmánového domu v tomto turisticky atraktivním místě, které má přirovnání Divoké Orlice k francouzské Loiře. Orlické hory a Podorlicko mají spousty příběhů panských sídel, které spojuje řeka Orlice. Nový zámek v Kostelci nad Orlicí s krásným parkem, zámek Častolovice, zámek Doudleby nad Orlicí, zámek a hrad Potštejn a hrad Litice.

Kostelec nad Orlicí má přibližně 6.200 obyvatel. Nachází se 6 min od okresního města Rychnov nad Kněžnou, 3 min od Vamberka, 27 min od Orlických hor a 25 min od Hradce Králové.
Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost – supermarkety, mateřské školy, základní škola, střední školy, zubní lékař, praktický lékař pro děti a dospělé, pošta. Je zde několik dětských hřišť a sportovních oddílů (fotbal, softball, atletika, florbal atd.). Okolí je plné krásné přírody a turisticky zajímavých míst.

Doporučujeme, jedná se o jedinečnou nabídku s ohledem na hodnotu nemovitosti a lokalitu. Skvělá dostupnost podtrhuje atraktivitu této nemovitosti. Pro bližší informace nás kontaktujte.

V přední části se nachází:
Komerční prostor (40,6m2), v minulosti sloužil jako květinářství.
Vjezd do uzavřeného dvora, který spojuje přední a zadní část domu (38,4m2).
Sklep (29,6m2).
Schodiště (12,6m2).
Bytové prostory (56,3m2) s krásným výhledem do náměstí.
Chodba (18,5m2).
WC (1,5m2).
Půdní prostory (152,4m2), kde lze vytvořit mezonetové bydlení.

Zadní část:
Chodba (19,1m2), velký prostor s množstvím přírodního světla.
Ložnice (15m2) s krásným výhledem do okolí.
Obývací pokoj s kuchyňským koutem (52,5m2).
Koupelna..

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Palackého náměstí, Kostelec nad Orlicí
ID
88712
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
672 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Nožička

Pavel Nožička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kostelci nad Orlicí?

Podobné nemovitosti