Prodej bytu 3+kk, Hradec Králové, Gebauerova, 58 m2 (ID: 2045578)

Gebauerova, Hradec Králové - Pražské Předměstí

5 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 687 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Prodáme luxusně zrekonstruovaný byt 3+kk v Hradci Králové v ulici Gebauerova.

Byt o celkové výměře 58 m2 se nachází v 6. patře třináctipatrového panelového domu s pěkným výhledem na okolí a blízké vzdálenosti do centra města.
Byt je v osobním vlastnictví a prodává se částečně vybavený. V roce 2024 prošel rozsáhlou, nákladnou a vkusnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a design.
V bytě došlo ke změně dispozice a novému vyzdění bytového jádra. Ve všech místnostech jsou nové štukové omítky, nové rozvody elektřiny s úspornými led svítidly, podlahová stěrka, kompozitní podlaha Egger Home Green Tec, nové dveře s obložkami zn. Sepos včetně vchodových protipožárních. V části bytu jsou SDK podhledy. Topení je ústřední dálkové z Elektrárny Opatovice nad Labem. Okna jsou plastová s novými žaluziemi.

Základní dispozice bytu: vstupní chodba, komora, obývací pokoj s kuchyňským koutem, balkón, ložnice, dětský pokoj dále koupelna se sprchovým koutem a prostorem pro pračku a sušičku, toaleta. V suterénu k bytu patří sklepní kóje.
Kuchyně je vybavena kvalitní německou plánovanou kuchyní zn. Nobilia s dostatkem úložného prostoru a vestavnými spotřebiči zn. Bosch: horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska s funkcí Power Boost, myčka nádobí a kombinovaná lednička s mrazákem zn. Electrolux. Dále je zde digestoř zn. Klarstein s možností volby barev svítivosti, granitový dřez s baterií. V obývací části pokoje se nachází stůl a designové jídelní židle a sedací souprava zn. MICADONI Greta, obývací TV stěna s led osvětlením, konferenční stolek a další dekorace včetně led osvětlení.
Koupelna je vybavena sprchovým koutem o rozměru 90 x120 cm, koupel. skříňkou a umyvadlem na desce, baterií, zrcadlem s led osvětlením. Předsíň je vybavena předsíňovou stěnou.
V bytě je vše nové a nepoužívané. Veškerý nábytek v bytě je vyroben v jednotném designu na míru německým výrobcem zn. Nobilia.
Dům je zateplen, je zde nákladní a přepravní výtah, kamerový systém, internet, kabelová televize a v suterénu se nachází kolárna.

Hned vedle domu se nachází škola a školka. Nedaleko je supermarket Albert, restaurace, Poliklinika Na Bavlně a Poliklinika Foerstrova, pošta a všesportovní areál Bavlna HK, zastávka MHD. V docházkové vzdálenosti jsou Jiráskovy sady a soutok Labe s Orlicí.

U domu je bezplatné parkování a rychlé spojení na dálnici. Výborná a žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v nejbližším dosahu a dobře fungujícím SVJ.

Byt má nízké náklady na bydlení a je připraven k okamžitému nastěhování.

Parametry bytu

Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Gebauerova, Hradec Králové - Pražské Předměstí
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
58 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Maxiset

Jeřabinová 836/30, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Karolína Topičová

Karolína Topičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti