Prodej pozemku, Psáry - Dolní Jirčany, 1402 m2 (ID: 2044807)

Psáry - Dolní Jirčany, okres Praha-západ

Exkluzivní partneři v Psárech

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku

Exkluzivně nabízíme k prodeji soubor pozemků o celkové výměře 1 402 m² ve vyhledávané části Dolních Jirčan v klidné a atraktivní lokalitě Praha – západ. Pozemky se nachází ve staré zástavbě s přímým přístupem z ulice Pražská. K dispozici jsou veškeré inženýrské sítě na hranici pozemku. Obec aktuálně neumožňuje napojení na kanalizaci z důvodu jejího nutného navýšení v budoucnu, kanalizace je schválena formou dočasné jímky připojení bude možné ve chvíli, co obec navýší kapacitu čističky. Ta může po budoucím napojení sloužit jako retenční nádrž, dále je zde obcí zpoplatněno připojení na vodu.
Pozemek se skládá z pěti pozemků: 404/6 - 542m², 36/2 - 517m², 711/1 - 260m², 867/1 - 71m², 880 - 12m².
Vzhledem k celkové výměře a dvěma větším plochám se pozemek přímo nabízí k výstavbě dvou rodinných domů, ideální pro dvougenerační bydlení. Přístupová cesta, kterou lze případně zajistit věcným břemenem, umožňuje rozdělení pozemku pouze v rámci rodinného okruhu.
Aktuální možná zastavitelnost všech pozemků činí 250 m².
Bydlení zde nabízí skvělou občanskou vybavenost: obchod, pošta, zahradnictví, nová základní škola, mateřská škola, dětské skupinky a sportovní vyžití. Výborná dopravní dostupnost do Prahy díky blízkému pražskému okruhu a přímému spojení autobusem na metro.
Podmínky a možnosti tohoto záměru bychom Vám přiblížili osobně.

Parametry pozemku

Cena
11 214 598 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Psáry - Dolní Jirčany, okres Praha-západ
ID
00020
Plocha nemovitosti
1402 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Stanislava Vondráková

Stanislava Vondráková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Psárech?

Podobné nemovitosti