Prodej bytu 3+1, Brno, Pekařská, 76 m2 (ID: 2044228)

Pekařská, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + možnost odkoupení parkovacího stání společně se sklepem za 1.300.000,- Kč nacházející se na ulici Kopečná, + provize RK, včetně právního )

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k bytu

AMBIENTEN VIP Vám ve výhradním zastoupení nabízí jedinečnou příležitost ke koupi výjimečného podkrovního bytu o dispozici 3+1, který se nachází v prestižní a klidné lokalitě Staré Brno na ulici Pekařská. Tento byt o celkové ploše 76 m2 je skvělým spojením moderního komfortu a kouzla historického domu. Dům je ve velmi dobrém stavu a v roce 2008 prošel nákladnou rekonstrukcí a vyhotovením nástavby, kde se tento byt nachází.

Výjimečný podkrovní prostor

Byt zaujme hned při vstupu svou světlostí a otevřeností. Díky podkrovnímu uspořádání a velkým oknům zalévá interiér denní světlo, které vytváří hřejivou a útulnou atmosféru. Stropy s viditelnými trámy dodávají prostoru jedinečný charakter, zatímco moderní prvky zajišťují maximální pohodlí. Obývací pokoj je prostorný a nabízí dostatek místa pro relaxaci i společenská setkání. Zde můžete plně využít nádherné výhledy na panorama města Brna, včetně majestátního hradu Špilberk, který se stane vaší denní inspirací. Byt je také vybavený s vlastní klimatizační jednotku v prostoru obývacího pokoje a chodby, která skvěle vychladí celý byt rámci několika minut. V samotném bytě se také nachází dostatek úložného prostoru, aby byt vždy působil krásně čistě a vzdušně. V bytovém domě jsou velice dobré vztahy rámci SVJ, kdy komunikace mezi majiteli je velice vstřícná a provádějí kvalitní péči o památkově chráněný dům.

Komfortní a plně vybavená kuchyň

Kuchyň je prakticky uspořádaná a plně vybavená moderními spotřebiči. Nabízí dostatek úložného prostoru a jídelní kout, což z ní činí ideální místo pro každodenní vaření i společné stolování.

Klidné a prostorné ložnice

Byt disponuje dvěma samostatnými ložnicemi, které nabízejí klid a soukromí. Hlavní ložnice je světlá, prostorná a připravená stát se vaší osobní oázou. Druhá ložnice je ideální jako dětský pokoj, pracovna nebo hostinský pokoj, podle vašich potřeb.

Moderní koupelna a technické zázemí

Koupelna je zařízena moderně a vkusně, s vanou, která vám umožní vychutnat si relaxační koupel po dlouhém dni. Samostatné WC zvyšuje komfort pro všechny obyvatele bytu. Ve společných prostorech na stejném patře se nachází plynový kotel, který zajišťuje efektivní vytápění bytu a ohřev vody.

Praktický sklep a možnost garážového stání

K bytu náleží samostatný sklep, ideální pro uskladnění sezónních věcí, sportovního vybavení či dalších osobních potřeb. Navíc máte možnost dokoupit garážové stání za cenu 1,3 milionu korun českých, které se nachází v těsné blízkosti domu, a poskytuje tak komfortní a bezpečné parkování. Součástí garážového stání je taky vlastní sklepní prostor přímo za parkovacím stáním. U bytového domu lze také na základě sjednané výjimky u magistrátu města Brna využívat parkoviště přímo před domem pro složení a nakládání věcí.

Tento byt není jen místem pro bydlení, ale představuje celý životní styl. Díky své poloze v jedné z nejžádanějších částí Brna budete mít na dosah vše, co potřebujete – od kvalitních obchodů a restaurací až po..

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, + možnost odkoupení parkovacího stání společně se sklepem za 1.300.000,- Kč nacházející se na ulici Kopečná, + provize RK, včetně právního
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Pekařská, Brno
ID
30431
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Kevin Russegger

Kevin Russegger

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti