Prodej bytu 1+kk, Janov nad Nisou, 39 m2 (ID: 2043958)

Janov nad Nisou

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji apartmán 1kk 39,4m2 s prostornou terasou v Jizerských horách na Hraničné, v těsné blízkosti oblíbeného lyžařského střediska Bedřichov. Apartmán je součástí rekonstruovaného objektu pod Hašlerovou chatou. Nabízí ubytování v naprostém klidu a uprostřed přírody Jizerských hor. Lokalita nabízí skvělé sportovní využití nedaleko cyklostezek, vyhlášených tras pro běžecké lyžování nebo turistiku.

Dispozice apartmánu: chodba: 2,8m2, koupelna s WC 5,8m2, obývací pokoj s kuchyní 20,3m2, terasa 10,5m2. K apartmánu náleží též prostorný sklep, vhodný pro uzamčení kol a dalšího sportovního vybavení. Moderní a prostorově praktické zařízení poskytuje vysoký komfort ubytování a dostatek úložného prostoru. Plně vybavená kuchyně se spotřebiči, podlahové vytápění, prostorná koupelna s WC s velkoformátovou dlažbou, internetové připojení.

V současnosti je apartmán využíván na krátkodobé pobyty. V případě zájmu poskytneme zázemí pro již zavedené komerční využití, včetně rezervací na serverech e-chalupy a megaubytko.

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Janov nad Nisou
ID
0015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
28 m2
Lokalita objektu
Polosamota
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Magpie Reality s.r.o.

Magpie Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Janově nad Nisou?

Podobné nemovitosti