Pronájem bytu 4+1, Olomouc, Erbenova, 110 m2

Erbenova, Olomouc - Nová Ulice

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k bytu

Nechte se zlákat tímto nově zrekonstruovaným bytem s terasou o velikosti 4+1 (110 m2) nedaleko centra a blízko Horního náměstí, radnice, morového sloupu a parku (Čechovy sady).


Ideální pro studenty medicíny, kteří potřebují ke studiu klidné a přitom centrální prostředí, nebo pro mladé pracující profesionály!

• krásný byt nedaleko centra města

• rychlý a snadný přístup do mnoha obchodů, restaurací, kaváren
• skvělý přístup k MHD (zastávka Nádraží město)
• blízko olomouckého parku Čechovy sady

• docházková vzdálenost do centra města a do fakultní nemocnice

Byt se pronajímá plně vybavený a součástí je krásná a prostorná terasa, kde můžete relaxovat. 
Kuchyň s kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a vestavěnou troubou, ledničkou s mrazákem, nádobím, toustovačem, myčkou, varnou konvicí. Barový stůl se dvěma barovými židlemi.  Z kuchyně vede vstup na terasu. 
Koupelna s rohovou vanou, pračkou, zrcadlem, dvěma umyvadly, sprchovým koutem a toaletou. Druhá toaleta je oddělená. Součástí pokoje číslo 1 je jednolůžková postel, psacím stolkem s židlí a lampičkou, skříní, zrcadlem, dřevěným pódiem se schody, obrázky, poličkami, koberečkem a závěsy.
Součástí pokoje číslo 2 je jednolůžková postel, psacím stolkem s židlí a lampičkou, skříní, zrcadlem, obrázky, poličkami, koberečkem a závěsy.
Součástí pokoje číslo 3 jsou dvě jednolůžkové postele, dva psací stolky se dvěma židlemi s lampičkami, dvě skříně, zrcadlo, obrázky, poličky, koberečkem a závěs.
Součástí pokoje číslo 4 je jednolůžková postel, psacím stolkem s židlí a lampičkou, skříní, zrcadlem, obrázky, poličkami, koberečkem a závěsy.

Byt je situovaný v přízemí o celkové výměře 110 m2.

Měsíční nájem plně zařízeného bytu je 25 000 Kč plus 7 000 Kč za služby, vodu, topení, zálohy na elektřinu a internet.
Kauce je ve výši 50 000 Kč.

Minimální doba pronájmu je 1 rok s možností dalšího prodloužení.

Parametry bytu

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Erbenova, Olomouc - Nová Ulice
ID
OL465
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Jan Vychodil

Ing. Jan Vychodil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti