Prodej rodinného domu, Tvarožná Lhota, 108 m2

Tvarožná Lhota

5 890 000 Kč HYPOTÉKA od 28 070 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Tvarožné Lhotě

Informace k domu

Prodej rodinné domu, 108 m², pozemek 315 m² - Tvarožná Lhota

Dobrý den, vítejte ve Tvarožné Lhotě. V obci, která je často vyhledávaná a dobře dostupná pro nové bydlení. Jen 6 minut odtud autem se nachází město Strážnice, 12 minut město Veselí nad Moravou. Právě tady, v klidné části obce, mám pro Vás ke koupi velmi citlivě postavený rodinný dům. Na první pohled maximální pohodlí a komfort, ve skutečnosti něco, co v širokém okolí určitě nenajdete.

Dispozičně velmi dobře řešený, cihlový dům, nabídne 3 prostorné pokoje, obývací pokoj s vybavenou kuchyní, 2 koupelny, dvě toalety, garáž a udržovanou zahradu. Naprosto skvělé bydlení. A to vše na pozemku o celkové rozloze 315 m². Dostatek světla a slunce a neobyčejné pohodlí. Prostě jedinečná příležitost pro Váš nový začátek. Dům má dvě podlaží, kde dominantou je přízemí, rozdělené na dvě části, přičemž každá z nich má své dokonalé zázemí s přímým vstupem na zahradu a dostatkem úložných prostor. Po schodech vystoupáte do horního patra, kde na vás čeká koupelna a dvě ložnice. Detailní podrobnosti k dispozici domu najdete v přiložených půdorysech nebo si nemovitost projdete ve zpracované 3D virtuální prohlídce. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, elektrickými přímotopy nebo krbovými kamny a je připojený na obecní vodovod a kanalizaci. K dispozici budete mít také vlastní studnu, napojenou na užitkovou vodu v domě. Zahrada je vymyšlená jednoduše a prakticky. Oceníte zde dostatek soukromí a jako bonus venkovní pergola s posezením pro letní grilování. V okolních městech naleznete kompletní občanskou vybavenost. Výborné dopravní spojení autem nebo autobusem.

Je to jednoduché, ozvěte se mi a přijďte se přesvědčit osobně. Brzy na viděnou.

Parametry domu

Cena
5 890 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Tvarožná Lhota
ID
01915
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
108 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
315 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Explicit reality_Brno

třída Kpt. Jaroše 1944/31, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Pavla Šimková

Pavla Šimková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tvarožné Lhotě?

Podobné nemovitosti