Pronájem bytu 3+kk, Litomyšl, Smetanovo náměstí, 110 m2

Smetanovo náměstí, Litomyšl-Město

26 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Litomyšli

Informace k bytu

Představte si, že bydlíte v moderním bytě, kde vše funguje jako na povel.
Byt 3+kk na náměstí v Litomyšli je přesně takový. Hledáte moderní a komfortní bydlení v srdci historického města? Máme pro vás ideální nabídku. Nabízíme k pronájmu nový, vkusně vybavený podkrovní byt s dispozicí 3+kk, který se nachází na prestižním Smetanově náměstí v Litomyšli.
Byt o užitné ploše 85 m² je navržen s důrazem na moderní životní styl a pohodlí. Je velmi vzdušný, světlý a vybavený nejnovějšími technologiemi, které vám zpříjemní každodenní život. K dispozici jsou datové rozvody, domácí telefon, dálkové ovládání oken a žaluzií, klimatizace a podlahové vytápění. Všechny tyto prvky zajišťují maximální komfort a praktičnost.
Interiér bytu je zařízen s citem pro detail a eleganci. Moderní nábytek a kvalitní materiály vytvářejí harmonické prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma hned od první chvíle. Kuchyňská linka je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a nabízí dostatek prostoru pro vaření i skladování.
Jednou z velkých výhod tohoto bytu je také možnost užívat oplocenou zahradu za domem. Tento klidný prostor je ideální pro relaxaci, nebo třeba pro grilování. K bytu náleží také parkovací stání, což je v centru města neocenitelný benefit.
Lokalita bytu je naprosto jedinečná. Smetanovo náměstí je nejen historickým centrem Litomyšle, ale také místem s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. V blízkosti najdete obchody, restaurace, kavárny, kulturní instituce i školy. Vše, co potřebujete pro pohodlný život, máte doslova za rohem.
Cena pronájmu tohoto skvostného bytu činí 26 000 Kč měsíčně, energie si hradí nájemce samostatně, vratná kauce 52000 Kč, provize rk jednorázově 31460 Kč včetně DPH. Pokud hledáte luxusní bydlení v prestižní lokalitě, kde se snoubí historie s moderními technologiemi, neváhejte a přijďte se podívat. Tento byt vás okouzlí svou atmosférou a vybavením.
Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás.

Parametry bytu

Cena
26 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Smetanovo náměstí, Litomyšl-Město
ID
2451
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
115 m2
Topení
Podlahové
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Litomyšli?

Podobné nemovitosti