Prodej činžovního domu, Praha - Nusle, Jaromírova, 442 m2

Jaromírova, Praha 2 - Nusle

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena vč.kompletního právního servisu. Cena uvedena bez provize RK.)

Exkluzivní partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Dovolte nám oslovit Vás s nabídkou výjimečné investiční příležitosti – kompletně zrekonstruovaného činžovního domu v pražských Nuslích.

Nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí a v současné době slouží jako ubytovací zařízení pro zahraniční studenty vysokých škol. Dům je možné využívat po bytech, nebo zachovat fungující koncept, který garantuje zajímavý roční výnos (ten doložíme) a současný majitel přenechá tento dlouhodobý kontrakt v rámci nabízené ceny nemovitosti.
V domě se nachází kompletně zrekonstruovaných 10 bytů (aktuálně využíváno jako 23 pokojů, 11 jednolůžkových pokojů, 12 dvoulůžkových). V suterénu budovy se nachází dostatečně dimenzovaná společná kuchyně s jídelnou a také prádelna. Dům má vlastní dvůr s posezením. Vytápění je řešeno nově instalovanými tepelnými čerpadly. Zabezpečení objektu zajišťuje kamerový systém instalovaný napříč celou budovou.

Lokalita je velmi dobře dopravně dostupná, několik desítek metrů od domu se nachází tramvajová zastávka Svatoplukova, parkování v blízkosti domu.

Rádi Vám poskytneme podrobnější informace. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N95222.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč.kompletního právního servisu. Cena uvedena bez provize RK.
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Jaromírova, Praha 2 - Nusle
ID
N95222
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
442 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Bárta

Jan Bárta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Praze 2?

Podobné nemovitosti