Prodej rodinného domu, Městečko, 250 m2

Městečko

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Městečku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji unikátní objekt v idylickém prostředí CHKO Křivoklátsko , pouhé 3,2 km od hradu Křivoklát. Tento rodinný dům, rozkládající se na třech nadzemních podlažích, nabízí flexibilní využití jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci či podnikání díky své blízkosti k turisticky atraktivním lokalitám.

Dispozice a vybavení:
• Přízemí (1NP) : Ze vstupní haly přístup do malého bytu ( 1+1 ) , ložnice s kuchyňkou, toaleta se sprchou , dále pak z haly přístup do sklepa. Venkem v přízemí vstup do dílny s technickou místností, dále průchod do Sauny a dalším samostatným pokojem.

• První patro (2NP): Vstup z haly do otevřeného prostoru - kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, salónku. Součástí prostoru je nádherný krb. Dále pak Ložnice, prostorná koupelna a toaleta. Z obývacího pokoje je přístup na pavlač, která se táhne podél severní strany domu. Z haly přístup na Toaletu a na terasu na jižní straně domu, pomocí ní se dostaneme na velkou zastřešenou terasu ( cca 50m2 ) .

• Druhé patro (3NP): Ze schodišťové haly přístup do půdních prostor s velkým potenciálem využití , zde celkem 4 pokoje ( vždy dva z nich průchozí) . Koupelna s Toaletou.

Exteriér:
• Pozemek: Na pozemku je dvougaráž přiléhající k domu a taktéž velká stodola o zastavěné ploše cca 140m2 ,kde leze parkovat další vozy případně najít jiné využití. Pozemek se skládá ze dvou parcel, st.82 na které je postaven dům, dvojgaráž a stodola je celkem 1197 m2, přiléhající parcela vedená jako zahrada (parc.č. 37/1) má plochu 893m2 . Celkem tedy 2 090m2. Na zahradě hezké vzrostlé stromy a keře na obvodu pozemku.

• Parkování: Dvojgaráž přiléhající k domu a velká stodola s možností parkování dalších vozů či jiného využití.

Technické vybavení:
• Sítě: Elektřina, voda ze studny, jímka, možnost připojení na kanalizaci a vodovod.
• Vytápění: Tepelné čerpadlo a elektrokotel.
• Součástí RD je v přízemí Sauna

Tento objekt je ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí v nádherné přírodní oblasti s lesy plnými hub, s možnostmi rekreace, trvalého bydlení a potenciálem komerčního využití. Vedle domu vede přímo cyklistická a turistická stezka. V obci Městečko u Křivoklátu se nachází vlaková stanice na trati Beroun – Rakovník, což zajišťuje výbornou dostupnost. Vlakem do Rakovníka 15min, do Berouna 38min.

Nabídka představuje výjimečnou příležitost pro náročného klienta hledající spojení pohodlí a přírodní krásy. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Městečko
ID
0330-NP00112
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
211 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
2090 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Petr Janoszek

Ing. Petr Janoszek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Městečku?

Podobné nemovitosti