Prodej rodinného domu, Temešvár, 100 m2

Temešvár

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Temešváru

Informace k domu

Temešvár u Písku - prodej domu se stodolou a zahradou.
Nabízíme k prodeji rodinný dům v jižních Čechách, v obci Temešvár na Písecku, na klidném místě v Osadě Baby. Obec Temešvár se nachází na státní silnici z Písku do Tábora, v blízkosti vodní nádrže Orlík a Podolského mostu.

Celková plocha pozemku nabízí 1382 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří má výměru 552 m2.
Vpravo od vjezdu se nachází obytná část o jednom nadzemním podlaží se sedlovou střechou, dřevěnými špaletovými okny a je dispozičně řešena jako 3+1 s užitnou plochou 100 m2. Za zádveřím tohoto domu je spíž a vedle je samostatně oddělené WC. Z chodby se vstupuje do kuchyně s jídelním koutem a po levé straně se nachází první pokoj. V kuchyni jsou využívána kamna na tuhá paliva. Následuje další chodba, koupelna s vanou a ohřev vody zajišťuje Brutar na pevná paliva. Prostor pokračuje průchozím pokojem, ze kterého lze pokračovat ke schodišti, vedoucí do půdního prostoru, který je možné využít jako další letní místnost.

Rovinatý dvůr s ohništěm a skromným posezením zajišťuje dostatek soukromí. Uprostřed pozemku se nachází stodola s garáží. Přímo stodolou nebo podél ní vstupujeme do zadní zahrady, která je mírně svažitá, má rozlohu 830m2 a najdeme na ní ovocné stromy, spoustu keřů či prostorný skleník, který po celou letní sezónu zajistí dostatek úrody. Příroda v okolí poskytuje mnoho příležitostí pro odpočinek a relaxaci. Přehradní nádrž nabízí provozování všech druhů vodních sportů. Lesy v této oblasti najdeme převážně smíšené a proto v nich jsou ideální podmínky pro houbaření. I rybáři si přijdou na své. V této lokalitě je z ryb zastoupen cejn, sumec, kapr nebo úhoř.

Stav tohoto objektu odpovídá stáří a je vhodný ke kompletní rekonstrukci.

Autobusová zastávka necelý 1 km od domu
Obecní úřad v obci
Čerpací stanice 4 km
Veškerá občanská vybavenost se nachází v nedalekém Písku

Parametry domu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Temešvár
ID
261-NP00965
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
129 m2
Plocha nemovitosti
1382 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Barbora Jelínková

Barbora Jelínková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Temešváru?

Top nabídky

Podobné nemovitosti