Prodej bytu 2+1, Opava, Purkyňova, 53 m2

Purkyňova, Opava

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Opavě

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1, který se nachází v atraktivní lokalitě Opavy na ulici Purkyňové. Tento byt je situován ve 4. patře revitalizovaného bytového domu, který je vybaven moderním výtahem, což zajišťuje pohodlný přístup do všech pater.
Bytová jednotka prošla částečnou rekonstrukcí a renovací, která byla provedena s velkým důrazem na detail a kvalitu. Interiér bytu je vkusně a moderně zařízen, což vytváří příjemnou a útulnou atmosféru. Nové podlahy, okna, dveře a moderní kuchyňská linka jsou jen některé z prvků, které přispívají k celkovému komfortu bydlení.
Lokalita bytu je jednou z jeho největších předností. Nachází se v klidné části města, avšak s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a další služby, které vám usnadní každodenní život. Výborná dopravní dostupnost a blízkost veřejné dopravy zajišťují snadný a rychlý přístup do centra města i do okolních oblastí.
Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo menší rodiny, které hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné a dobře dostupné lokalitě. Doporučujeme osobní prohlídku, abyste si mohli sami ověřit všechny výhody, které tento byt nabízí. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání termínu prohlídky. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Purkyňova, Opava
ID
130654
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
4. z 4
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 60 lidí

Prodejce

Šárka Straková

Šárka Straková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Opavě?

Podobné nemovitosti