Prodej bytu 2+kk, Janské Lázně, Lesní, 56 m2

Lesní, Janské Lázně

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Janských Lázních

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi byt v atraktivní lokalitě lázeňského města Jánské Lázně 3min od centra v klidné ulici dispozičně jako 2kk 56m2 v osobním vlastnictví, hypotéka lze kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Bytová jednotka je nyní rozdělena na dva byty o dispozici 1kk, každá se samostatným vstupem , díky tomuto rozdělení se jedná o skvělou investiční příležitost, jeden byt lze využívat pro své potřeby a druhý pronajímat (či oba na pronájem), v každém bytě obývací pokoj s kuchyňskou linkou, jeden má koupelnu se sprchový koutem a samostatnou toaletu a druhý koupelnu s toaletou a sprchovým koutem dohromady. Bytové jednotky se nachází v přízemí velmi pěkného zrekonstruovaného cihlového domu, výhled z obou bytu do zeleně s absolutním klidem, dřevěná okna, na podlahách plovoucí podlaha a dlažba. Možnost využití parkování přímo u domu.

Investičně velmi zajímavá nabídka ( za cenu jednoho bytu dva apartmány), Jánské Lázně nabízí v zimě plnohodnotné vyžití zimních sportů a v létě spousty možností na túry, skvělá poloha 200m od kolonády a přitom klidná ulice , doporučujeme prohlídku.

Pro více info volejte kdykoliv makléři.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Lesní, Janské Lázně
ID
00088
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Pavel Slaboch

Pavel Slaboch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Janských Lázních?

Podobné nemovitosti