Prodej rodinného domu, Sulejovice, Havlíčkova, 85 m2 (ID: 2040639)

Havlíčkova, Sulejovice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sulejovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Naše realitní kancelář vám s potěšením představuje jedinečnou příležitost ke koupi rohového pozemku s rodinným domem v žádané lokalitě Sulejovice. Nemovitost se nachází v klidné ulici a nabízí nádherný výhled na České středohoří.

Rodinný dům s užitnou plochou 85 m² je situován na pozemku o celkové výměře 526 m². Součástí pozemku je také zahrada o rozloze 278 m², ideální pro relaxaci a zahradničení.

Dům je v původním stavu a vyžaduje rekonstrukci, což vám dává možnost přizpůsobit si jej podle vlastních představ. V přízemí (1NP) se nacházejí tři pokoje, kuchyň, koupelna a samostatné WC. Z předsíně vedou schody do podkroví, které nabízí potenciál pro vznik dalších dvou místností. Dům je částečně podsklepený - ideální pro technické prostory.

Sulejovice leží v okrese Litoměřice v Ústeckém kraji a jsou vzdálené přibližně 2 km jihozápadně od Lovosic. Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost po dálnici D8 do Prahy, což trvá přibližně 30 minut.

Občanská vybavenost v Sulejovicích zahrnuje školu, školku, poštu, restauraci a obchod s potravinami. Kompletní občanskou vybavenost pak zajišťují sousední Lovosice.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.

Majitel si vyhrazuje právo prodeje nejvyšší nabídce.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 8. 2024
Adresa
Havlíčkova, Sulejovice
ID
10240523
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
526 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RODINNÁ REALITNÍ

Poděbradská 1020/30, Vysočany, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 161 lidí

Prodejce

Dalibor Hocko

Dalibor Hocko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sulejovicích?

Podobné nemovitosti