Prodej chalupy, Svijanský Újezd, 151 m2

Svijanský Újezd

9 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 703 Kč /za měsíc

(v ceně je provize zprostředkovatele a právní služby)

Exkluzivní partneři v Svijanském Újezdě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej malebné chalupy, která se nachází v samotném srdci Českého ráje v obci Svijanský Újezd v Libereckém kraji. Dvoupatrová, citlivě zrekonstruovaná chalupa, má obytnou plochu 151 m² a náleží k ní stodola o ploše 23,6 m². Oplocený pozemek má celkovou plochu 908 m2.

Venkovské stavení ctí původní i moderní atmosféru. Do chalupy je přivedena obecní voda, vaří se na plynu, odpady jsou svedené do septiku a o teplo se postará nový elektrokotel, ve všech pokojích jsou umístěné radiátory.

V přízemí se nachází vstupní chodba (8,8 m²) a obývací pokoj (17,7 m²), stylová na míru dělaná kuchyně s vestavěnými spotřebiči (24 m²), koupelna se sprchovým koutem a toaletou (6,5 m²) a vstup po dřevěných schodech do patra.

V patře se dále nachází 5 útulných světlých ložnic, pokoj vhodný například pro pracovnu nebo šatnu a malinká komora.

K chalupě náleží velká stodola s masivními dřevěnými dveřmi, kterou je možné využívat jako garáž.

Na udržované zahradě se vzrostlými stromy a keři narazíme na spoustu příjemných zákoutí. Za chalupou ve svahu stojí kůlna s pergolou.

Místo je obklopené čistou přírodou, lesy, skalisky a rybníky v okolí se nachází spousta zřícenin, hradů a zámků a na kole se dostanete až na samotný vrchol libereckého Ještědu. Na pražský Černý Most je to autem po dálnici cca 40min, do Turnova 13min. a do Liberce 24min.

Potřebujete pro Vaši rodinu místo k relaxaci a odpočinku? Zapomenout na starosti všedních dnů? Nebo hledáte novou investiční příležitost? Potom je tato chalupa přesně pro Vás.

Těším se na běžných prohlídkách, ale nabízím také viedeoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, Face Time, Messenger, Skype aj.

Parametry domu

Cena
9 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně je provize zprostředkovatele a právní služby
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Svijanský Újezd
ID
VP.SU.1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
151 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
908 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Veronika Pácaltová

K Meteoru 762/34, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Veronika Pácaltová

Veronika Pácaltová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Svijanském Újezdě?

Podobné nemovitosti