Prodej bytu 3+kk, Praha - Střešovice, Na Dračkách, 135 m2

Na Dračkách, Praha 6 - Střešovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Moderní bydlení v prestižní lokalitě s odkazem historie a originálním interiérem. Poutavých 135 m2 ve druhém podlaží prvorepublikové vily prošlo kompletní rekonstrukcí a aktuálně nabízí funkční dispozici 3kk rozšířenou o zimní zahradu, která vás lehce přenese do zahrady plné zeleně. Příjemným benefitem je i venkovní chill-out zóna 68 m2 se západní orientací.

Klid, soukromí a každodenní pohoda, takové pocity jsou v této nemovitosti na denním pořádku. Možná vás potěší vysoké stropy, kterým konkurují oblé rohy stěn. Mnozí ocení moderní provedení kuchyně propojené s hlavní částí bytu a někdo se nadchne z volně stojící vany. Důvodů, proč si vybrat právě tento byt, je nespočet, ale tím nejzásadnějším faktem je pocit originality a jedinečnosti vlastnit bydlení, které máte jen vy.

Dispozice nabízí kompaktní celek, který tvoří tři hlavní zóny. Samostatný pokoj s koupelnou aktuálně využitý jako herna (20 m2), dále privátní část ložnice s koupelnou a šatnou 38 m2 s případnou možností vizuálního propojení s hlavní částí bytu s obývacím pokojem, kuchyní a navazující zimní zahradou 61 m2. Samozřejmostí je příslušenství a vstupní hala. Dispoziční uspořádání ve formě půdorysu je na webu nemovitosti. fkr.cz/nadrackach

Prémiový charakter nemovitosti podtrhuje luxusní kuchyně se spotřebiči Gaggenau, mramorová pracovní deska, podlahové vytápění koupelnových zón a také prémiové armatury, masivní parketová podlaha, lineární osvětlení interiéru a samozřejmostí je i vysoká míra zabezpečení, včetně dostatečných úložných prostor.

Ceněným faktem je zachování původních prvků interiéru v podobě radiátorů, xylolitové podlahy v zimní zahradě s anglickými okny a také původní dřevěné dveře s dobovou výplní. Původní prvky prošly repasemi a jsou plně funkční.

Vila je umístěna v klidné ulici s minimálním průjezdem, její umístění je strategickou polohou, jak pro případné cestování mimo republiku, tak pro každodenní přesun do centra města. Byt disponuje 1 parkovacím místem na pozemku a sklepem cca 9 m2 v suterénu budovy.
Veškeré podrobnosti o této nabídce jsou k dispozici na webu nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Na Dračkách, Praha 6 - Střešovice
ID
N678
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
135 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Filip Král

Filip Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti