Prodej rodinného domu, Újezdeček, Osada Dukla, 212 m2 (ID: 2039843)

Osada Dukla, Újezdeček

Exkluzivní partneři v Újezdečku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Jedinečný rodinný dům 228 m v malebné Osadě Dukla u Teplic

Rádi Vám tímto nabízíme k prodeji úžasný rodinný dům, který se nachází v malebném městečku Osada Dukla, poblíž lázeňského města Teplice. Velmi klidná, příjemná lokalita se spoustou zeleně. Jedná se o zcela jedinečnou stavbu - pravý český venkovský styl ve spojení s výborným technickým stavem budovy. Dům o užitné ploše 212 m má 1 podzemní a 2 nadzemní podlaží. Rozlehlý oplocený pozemek patřící k domu má rozlohu 795 m.



V přízemí se nachází vstupní hala, předsíň s velkou šatnou, hlavní obývací pokoj, kuchyně a koupelna s vanou i sprchovým koutem. Dále je zde vstup do druhé části domu, v níž se nachází byt, ve kterém najdeme prostorný obývací pokoj, kuchyni, další koupelnu a schody do sklepa. Díky tomuto bytu se nemovitost dá využít i dvougeneračně.



Po dřevěných schodech se dostaneme do patra, kde se nachází hala, ložnice a větší ložnice se vstupem na terasu, z níž je nádherný výhled do zeleně.



Sklep je suchý a perfektně se hodí na užití například formou vinného sklípku.



Dům byl postaven v roce 1950 a následně se kompletně rekonstruoval v roce 1995, přičemž se neustále průběžně renovoval. Teď je nemovitost v bezchybném technickém stavu, fasáda i střecha jsou zateplené. Elektřina v mědi, topení v mědi, voda v plastu. Ohřev vody zajištěn kotlem na LTO, kterým se dá řešit i vytápění domu, nebo se dají na topení využít krbová kamna (v obou obývacích pokojích v přízemí jsou jedny). V hlavním obývacím pokoji a hlavní ložnici je instalována klimatizace. V celém domě je úžasná dubová podlaha, pouze v jedné z ložnic je korková a v hlavní koupelně je dlažba s elektrickým podlahovým topením.



Kolem domu je nádherná, udržovaná zahrada, kde najdeme zastřešenou terasu, další terasu, krásný rybníček a studnu na dešťovou vodu. Na pozemku se rovněž nachází vedlejší stavba, v níž jsou kůlna s letní kuchyní a další kůlna a také velká oplocená část, která se ideálně hodí k parkování (aktuálně využívána jako dílna). Velmi příjemní a vstřícní sousedé.



V pěší vzdálenosti je základní občanská vybavenost. V Teplicích jste autem za pět minut, tam se nachází školy i školky, obchody i nákupní centra, restaurace i kavárny, nádraží i zdravotnická zařízení.



Pokud hledáte nádherné a komfortní bydlení na úžasném místě, tato nabídka perfektně splní Vaše představy! Rádi Vám pomůžeme s financováním, stěhováním, či jakoukoli jinou službou spojenou s koupí této jedinečné nemovitosti.



Cena: 8.200.000,- Kč



Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Prodej rodinného domu Újezdeček, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako lokální palivové, o ploše 212 m2, pozemek o velikosti 795 m2, se zastavěnou plochou 212 m2, a zahradou 795 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Teplice.

Parametry domu

Cena
8 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Osada Dukla, Újezdeček
ID
95
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
212 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
212 m2
Plocha nemovitosti
795 m2
Plocha zahrady
795 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ažur

Ažur

Dlouhá 67/39, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

David Gerts

David Gerts

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Újezdečku?

Podobné nemovitosti