Prodej rodinného domu, Rašovice, 610 m2 (ID: 2039548)

Rašovice

25 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 432 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Rašovicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupením Vám nabízím nevšední prostorný luxusní dům typu bungalov stojící na rozlehlém rovinatém pozemku 4 600 m2 na velice klidném místě na konci obce Rašovice u Uhlířských Janovic. Ve výhradním zastoupením Vám nabízím nevšední prostorný luxusní dům typu bungalov stojící na rozlehlém rovinatém pozemku 4 600 m2 na velice klidném místě na konci obce Rašovice u Uhlířských Janovic.
Dispozice nízkoenergetického domu je celkem 10+kk. V přízemí domu disponuje 7+kk s podlahovou plochou 381,51 m2 a dodatečně byly dodělávané v 1.patře podkrovní 2 pokojíčky s koupelnou, WC a úložným prostorem.
Dominantou celého přízemního domu tvoří velký obývací pokoj s kuchyní o rozměrech 71 m2+ navazující zimní zahrada, dále tu najdeme spíž, zádveří, chodba 2x, pracovna, ložnice 2x, pokoje pro hosty 2x, koupelna 2x, velká šatna s vestavěnými skříněmi, prádelna, garáž, technická místnost, sauna – infra + finská, sklad 2x, komora 2x, úklidová komora. Půdorysy ve větším formátu po tel. dohodě mohu zaslat.
Na pozemku je dětské hřiště, zahradní domek, kryté stání pro několik aut, 2 pergoly, markýza s DO, krytý vyhřívaný velký bazén, vrtaná studna.

Dům se prodává včetně vybavení.

Veškeré náklady na provoz domu spočívají pouze ve spotřebě elektrické energie. Vzhledem k instalované FVE byla spotřeba za r. 2023 pouze 41 770,- Kč. Voda je čerpána z vlastní studny a jde přes 3 filtry- je dbáno na kvalitu vody, čistička odpadních vod, vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo NIBE (země-voda), krb s výměníkem napojený na podlahové vytápění.
Také tento dům získal to nejlepší hodnocení co se týká průkazu PENB - A+

Případné financování hypotečním úvěrem Vám zajistíme za co nejvýhodnějších podmínek a úrokových sazeb, jaké lze na dnešním trhu získat.

Vřele doporučuji prohlídku. Ráda Vás tímto skvěle promyšleným domem a skvělým místem provedu.
Více info u makléře

Parametry domu

Cena
25 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Rašovice
ID
65
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
610 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4600 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Vlasta Dosedělová

Vlasta Dosedělová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rašovicích (okr. Kutná Hora)?

Podobné nemovitosti