Prodej restaurace, Frýdek-Místek, Palkovická, 450 m2

Palkovická, Frýdek-Místek

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Frýdku-Místku

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící nemovitost, která se nachází na ul. Palkovická ve Frýdku-Místku.
Dům se nachází přímo u obchvatu směr Ostrava, Brno, Polsko. Slovensko, ale také přímo u silnice, po směru na Palkovice, Rožnov,..
Nemovitost je plně funkční, dlouhodobě byla využívána jako restaurace s kuchyní.
Nyní je provoz restaurace ukončen a proto je možné nemovitost využít různým způsobem. Jako sídlo firmy, přebudovat na bytový dům, služby, školu, zdravotnické středisko, obchod, ale také jako penzion či opět restauraci.
Vše jako energie, voda, plyn jsou v místě. V místě také autobusová zastávka, přímo je také cyklostezky na Olešnou, do centra města, ale také do Palkovic, Bašky atd.
Nemovitost je tvořena suterénem, kde je samostatný vchod přímo z venkovní části. Zde se nachází sklepní a skladové prostory, kde část byla využívána také jako vinárna.
V další části domu, což je přízemí se nachází vstupní část, hlavní část restaurace, zázemí, kuchyň a skladové prostory.
V patře je možnost vybudování dalších zajímavých prostor pro různé využití. Nedílnou součástí nemovitosti je také prostorná půda, kde mohou vzniknout velice zajímavé prostory.

Tato nabídka nabízí možnost koupě a provozování restaurace s možností venkovního posezení. Ale také nemovitost pro jiný záměr. Okolní pozemky jsou Statutárního města Frýdek-Místek, kde je možné jednat o pronájmu ploch, případně také jejím odkoupení. K nemovitosti je příjezdová komunikace, kde je uzavřeno věcné břemeno.

Jsem Vám kdykoliv k dispozici. Velice ráda Vás nemovitostí provedu.
Těším se na zavolání.

Parametry nemovitosti

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Palkovická, Frýdek-Místek
ID
IETO837549
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
385 m2
Plocha nemovitosti
385 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 85 lidí

Prodejce

Jarmila Diblíková

Jarmila Diblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti