Prodej rodinného domu, Vrdy - Horní Bučice, Čáslavská, 104 m2

Čáslavská, Vrdy, Horní Bučice

4 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 875 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vrdech

Informace k domu

Zprostředkuji prodej rodinného domu, který se nachází na oploceném pozemku velikosti 938 m², v obci Vrdy - Horní Bučice. Dům je částečně podsklepen, napojen na veřejnou přípojku elektřiny, vody, kanalizace a před 11 lety prošel částečnou rekonstrukcí. Vytápění zajišťují elektrické přímotopy nebo krbová kamna, umístěná v obývacím pokoji.

Dispozice domu: 2x vstupní zádveří - chodba, obývací pokoj, který je propojen s kuchyňským koutem, další tři pokoje, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a prostorná spíž. Z obývacího pokoje je francouzskými dveřmi vstup na zahradu. Na dům navazuje dílna, ze které je rovněž vstup do zahrady a do půdního prostoru.

Slunná zahrada je zatravněná, osázená pouze několika stromy a keři. Poloha rodinného domu nabízí pohodové bydlení díky svému umístění v klidné části ulice, kde projíždějí pouze obyvatelé několika sousedních domů. Pro lepší seznámení s nemovitostí můžete použít virtuální prohlídku.

Obec Horní Bučice je součástí obce Vrdy v okrese Kutná Hora. Leží přibližně 2 km od Vrd, které nabízejí kompletní občanskou vybavenost.

Pokud vás zaujala tato nabídka, kontaktujte mě na uvedeném tel. čísle a domluvíme se na prohlídce nemovitosti. Ev. číslo: 26712.

Parametry domu

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Čáslavská, Vrdy, Horní Bučice
ID
26712
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
137 m2
Podlahová plocha
104 m2
Plocha nemovitosti
938 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední elektrické
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Alena Severová

Alena Severová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vrdech?

Podobné nemovitosti