Prodej rodinného domu, Praha - Hlubočepy, Kosořská, 217 m2 (ID: 2038416)

Kosořská, Praha 5

18 640 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 833 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Exkluzivní prodej rodinného domu s výhledem na přírodní rezervaci „Prokopské údolí“, ve velice žádané rezidenční lokalitě Praha 5 – Hlubočepy. Dům je vystavěn v mírném svahu a jak z domu, tak ze zahrady, je krásný výhled do zeleně se skalními dominantami.

Prostorný dům je v původním, průběžně udržovaném stavu, je kompletně vyklizen a připraven k rekonstrukci na moderní standard bydlení podle záměru nového majitele. Jedná se o třípodlažní stavbu řadového domu, na pozemku o velikosti 363 m², který je přístupný ze dvou stran (tj. z veřejného chodníku horní vstupní brankou, a dále z jednosměrné vedlejší komunikace spodní vstupní brankou i pro případný vjezd / parkování na pozemku). Stávající dispozice domu je 6+1, a dále k tomuto je velkou přidanou hodnotou rozsáhlé technické zázemí v polosuterénu. Dům má ústřední vytápění (kotel Atmos Dřevoplyn DC 25 s - 27 kW, třída A+, a dále plynový kotel BAXI), je napojen na elektřinu, plyn, veřejný vodovod a kanalizaci, dále je zde dostupné připojení na telekomunikační sítě / internet.

Městská část Hlubočepy je velmi žádanou rezidenční lokalitou, a to nejen díky bezprostřední blízkosti chráněného přírodního území, ale v okolí je také kompletní občanská vybavenost a výborné dopravní spojení (autobusová zastávka „Slivenecká“ je cca 150 m a trasa vede na stanici metra „B-Anděl“, dále tramvajová zastávka „Geologická“ je cca 600 m a tramvaje zajišťují rychlé a pohodlné spojení až do centra metropole, v docházkové vzdálenosti je také železniční stanice Praha – Hlubočepy, cca 650 m). K aktivní relaxaci jsou v blízkosti běžecké a cyklistické trasy, nedaleko se nachází AquaDream s plaveckým bazénem, Aréna Barrandov s venkovním sportovištěm a několik dětských hřišť.

Doporučuji, volné ihned po prodeji/převodu.

Nemovitost je možno financovat i hypotékou, s jejím vyřízením Vám rádi pomohou naši specialisté.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí, dále nabízíme formu video-prohlídek v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger atd.

Parametry domu

Cena
18 640 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Kosořská, Praha 5
ID
910818
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
217 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
242 m2
Podlahová plocha
217 m2
Plocha nemovitosti
363 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

René Treu

René Treu

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti