Prodej pozemku pro bydlení, Želešice, 1176 m2

Želešice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Želešicích

Informace k pozemku

V zastoupení majitele Vám nabízíme pozemek s jiho -západní orientací kousek od Brna, přitom na klidném místě a v lokalitě s dobrou občanskou vybaveností.

Jedná se o pozemek č. 960/8 v obci Želešice, plocha pozemku činí 1176 m².

Pozemek je umístěn v řadě již stávajících rodinných domů.
Dle stávajícího územního plánu spadá pozemek pod plochy smíšené obytné venkovské BV. Detailní informace k územnímu plánu jsou uvedeny na webových stránkách obce.

K pozemku vede přístupový pozemek ve vlastnictví obce. U pozemku se nachází obecní vodovod a kanalizace, a je uzavřena smlouva na připojení k elektřině a k plynu. Bylo vydáno rozhodnutí k nakládání s podzemními vodami a jejich odběru (studna).

Obec Želešice se nachází 15 min autem od hlavního nádraží, kousek od přivaděče na Vídeň a od dálnice. Za 7 min se autem dostanete do obchodního centra Olympie.

V obci naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost – lékaře, ochod, poštu, restaurace, obecní úřad, mateřskou a základní školu, cukrárnu, dětské hřiště apod.

V blízkosti obce se nachází přírodní park Bobrava. Sportovní vyžití nabízí i hřiště, tělocvična, parková dráha nebo horolezecká stěna. U Olympie je možnost využít cyklostezky pro inline nebo cyklistiku.

Ve spodní části pozemku je umístěn el. sloup a elektrické vedení s ochranným pásmem elektřiny. Dále pak ochranné pásmo lesa.

Video a vizualizace domu jsou pouze ilustrační.
Vyplněním informací ve formuláři Vám zašleme podrobnou dokumentaci s podrobnými technickými informacemi. Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Prohlídkový den se uskuteční 12.9.2024 od 16:00 -17:00. Datum podání nabídek je do 19.9.2024 do 19:00.
Termín prohlídky je nezbytné si rezervovat předem.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Želešice
ID
J10192
Plocha užitná
1176 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1176 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Filip Mlčoch

Filip Mlčoch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Želešicích?

Podobné nemovitosti