Prodej zemědělské usedlosti, Netvořice - Všetice, 400 m2

Netvořice, Všetice

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Netvořicích

Informace k domu

Prodej nemovitosti. Hospodářské stavení s potenciálem pro více generační bydlení ve Všeticích, Netvořice, okr. Benešov.

Představuji vám unikátní více generační hospodářské stavení ve Všeticích, které v sobě skrývá potenciál pro vytvoření dokonalého domova pro celou vaši rodinu.

Flexibilní dispozice: Nemovitost nabízí dvě samostatné bytové jednotky 2+1, každá s vlastním sociálním zařízením. Nad jednou z jednotek se nachází prostorná půda, ideální pro půdní vestavbu a rozšíření obytného prostoru.

Prostorná stodola: Na pozemku najdete velkou stodolu, která poskytuje neomezené možnosti využití - ať už jako dílna, ateliér, nebo prostor pro vaše koníčky.

Nádherná zahrada: Celý pozemek je pečlivě oplocen a pyšní se vzrostlými stromy a bujnou vegetací. Zde najdete klid, soukromí a prostor pro relaxaci uprostřed přírody.

Výborná lokalita: Všetice jsou malou, malebnou vesnicí, která je součástí městyse Netvořice. Nachází se pouhé 3 km jižně od Netvořic a nabízí skvělou dostupnost do větších měst, včetně Prahy.

Připraveno k nastěhování: Nemovitost je v udržovaném stavu a je okamžitě obyvatelná. Zároveň nabízí prostor pro úpravy podle vašich představ a moderních standardů.

Vícegenerační bydlení: Dvě samostatné bytové jednotky umožňují pohodlné soužití více generací pod jednou střechou.

Prostor pro kreativitu: Rozsáhlý pozemek a stodola poskytují neomezené možnosti pro realizaci vašich projektů a koníčků.

Klid a příroda: Užijte si život obklopeni zelení, daleko od městského ruchu, ale stále s dobrou dostupností do větších měst.

Investiční potenciál: Nemovitost nabízí možnost postupných úprav a zvyšování její hodnoty v průběhu času.

Tato jedinečná nemovitost představuje vzácnou příležitost pro ty, kteří hledají prostor pro rodinný život v souladu s přírodou. Nechte se okouzlit kouzlem venkova a vytvořte si domov svých snů ve Všeticích u Netvořic.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mne prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Netvořice, Všetice
ID
2836
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
400 m2
Plocha nemovitosti
3753 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Voda
Místní zdroj
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Netvořicích?

Podobné nemovitosti