Pronájem bytu 1+kk, Otrokovice, Nábřeží, 38 m2 (ID: 2035507)

Nábřeží, Otrokovice

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně energií a parkingu)

Exkluzivní partneři v Otrokovicích

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu lukrativní nový byt 1+kk v Rezidenci Nábřeží, situovaný v prvním nadzemním podlaží bytového domu v těsné blízkosti centra města Otrokovic, na ulici Nábřeží.

Velmi útulný byt se nachází v prvním nadzemním podlaží novostavby Rezidence Nábřeží v centru Otrokovic a celková obytná plocha bytu je 38m², byt je bez balkonu. K bytu náleží parking ve dvoře a sklepní kóje v suterénu domu.

Kuchyň je vybavena moderní kuchyňskou linkou na míru: varnou deskou, pečící troubou, mikrovlnou troubou, myčkou. Koupelna s toaletou je vybavena kvalitní sanitární technikou. Byt je osvícen úsporným LED osvětlením. V bytě byly použity velmi kvalitní a nadstandardní materiály.

Měsíční náklady včetně parkingu jsou zahrnuty v ceně měsíčního nájemného. Perfektní lokalita poskytuje vše potřebné: v blízkosti trolejbusová zastávka, ulice Nábřežní je pohodlně dosažitelná i pěšky do centra města. V bezprostřední blízkosti fungují mateřské a základní školy, obchody, služby, pošta apod. Volné od ihned.

Penb A

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně energií a parkingu
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Nábřeží, Otrokovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 64 lidí

Prodejce

Jitka Slováčková

Jitka Slováčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Otrokovicích?

Podobné nemovitosti