Prodej bytu 3+1, Studénka, Poštovní, 76 m2

Poštovní, Studénka

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Studénce

Informace k bytu

BO! reality vám nabízí jedinečnou příležitost ke koupi prostorného bytu s dispozicí 3+1 o rozloze 76 m² s balkonem ve vyhledávané lokalitě Studénky. Byt je ideální pro rodiny, páry i jednotlivce hledající komfortní a moderní bydlení.

Dům:
Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu, který nedávno prošel kompletní revitalizací. Dům má novou zateplenou fasádu, která zlepšuje tepelnou izolaci a snižuje náklady na vytápění. Všechna okna byla vyměněna za plastová, což dále přispívá k energetické úspornosti a zlepšuje akustickou izolaci. Společné prostory v domě byly renovovány, což zahrnuje novou podlahovou krytinu a moderní osvětlení, dodávající domu čistý a moderní vzhled.

Bytová jednotka:
Všechny pokoje jsou samostatné, což zaručuje soukromí a pohodlí pro všechny obyvatele. Obývací pokoj má přímý vstup na balkon, odkud je nádherný výhled na okolní přírodu. Tento prostor je ideální pro odpočinek a relaxaci po náročném dni. Byt má také malý pokoj, který lze využít k vybudování šatny nebo jako domácí kancelář.

Dispozice bytu:
Obývací pokoj se vstupem na balkon.
Samostatná kuchyň s jídelním koutem.
Ložnice.
Dětský pokoj.
Malý pokoj vhodný pro šatnu nebo pracovnu.
Koupelna s obklady, vanou a umyvadlem.
Samostatné WC.
Společné prostory a okolí:
K bytu patří také přístup ke společným prostorám pro uskladnění kol a kočárků. Dům je obklopen zelení, což vytváří příjemné prostředí pro procházky a rekreační aktivity. V blízkosti se nachází několik parků, škol, školek, zimní stadion a koupaliště, což ocení zejména rodiny s dětmi. Parkování je možné přímo před domem.

Lokalita:
Studénka je klidná a vyhledávaná lokalita, která nabízí dokonalou kombinaci přírody a veškeré občanské vybavenosti. Ve městě najdete školy, školky, obchody, restaurace a další služby, které usnadňují každodenní život. Studénka je známá svou tradiční výrobou železničních vagonů, což přidává městu jedinečný charakter. Lokalita je ideální pro relaxaci a volnočasové aktivity a nabízí výbornou dopravní dostupnost.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a sjednání prohlídky. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a odpovědět na vaše otázky.

BO! s námi rostou příběhy...

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Poštovní, Studénka
ID
5225
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Patro
3. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
711 m2
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Miroslava Petličarovská

Ing. Miroslava Petličarovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Studénce?

Podobné nemovitosti