Prodej rodinného domu, Lubná, 136 m2 (ID: 2035109)

Lubná, okres Kroměříž

4 990 000 Kč HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(za nemovitost)

Exkluzivní partneři v Lubné

Informace k domu

Prodej rodinného domu 136 m², pozemek 4 072 m²

Hledáte klidné a malebné místo pro odpočinek a relaxaci?
Nebo dům, kde můžete trvale bydlet, případně plánujete v budoucnu stavět?
V tom případě mám nemovitost, která by mohla být právě pro vás.
Nabízím Vám jedinečnou příležitost k pořízení chalupy v obci Lubná, která se nachází v srdci přírody, na dosah pohoří krásných Chřibů.

Tato chalupa se pyšní prostornou a udržovanou zahradou, která je ideální pro rodinné oslavy, grilování nebo jen tak pro relaxaci v přírodě. Nádherný dvůr plný květin vytváří kouzelnou atmosféru a láká k odpočinku.

Na pozemku se nachází také garáž, dílna pro kutily a sklípek s klenutým stropem, který dodává chalupě historický šarm.

Do objektu vcházíte přes venkovní vstup, nebo stylovým průjezdem, kde již při vstupu máte pocit, že jste v dobách, kdy byl svět ještě v pořádku.
Okouzí vás zde prosluněný uzavřený dvorek, který je zároveň vstupem do zadní části zahrady. Po cestě do velké zahrady o rozloze 3339 m² projdete kolem krbu, studny a sklípku. Tento pozemek je nově navrhnut ke schválení parcel zahrnutých do změny územního plánu obce Lubná pro rodinné bydlení.

Ze dvorku můžete pokračovat dále do domu, kde je vstupní chodba, technická mstnost s WC, dvě samostatné ložnice, jeden průchozí obývací pokoj, kuchyně s jídelnou a koupelna, která prošla rekonstrukcí.

K domu náleží další jednotka, která slouží jako dílna.
K dipozici je vlastní kopaná studna - skruž o průměru 1m - hloubka 17m.

Dům je postaven z pálených i nepálených cihel, je připojen na vlastní studnu, má více možností vytápění - plynový kotel, kotel na tuhá paliva, elektrický kotel.

- užitná plocha domu je 96 m² a funkčně odpovídá 3+1
- dílna o výměře 40 m²
- průjezd 78 m².
- garáž 19 m²
- kamenný klenbový sklep - 12 m²
- kůlna - 12,7 m²

Nemovitost má číslo popisné a je možno jej užívat i k trvalému bydlení.
Pokud toužíte po klidu venkovského života a přes to potřebujete rychlou dostupnost do města, pak je tento dům vhodný možná právě pro vás.

Dům se nachází v klidné, bezpečné části obce a je obklopen zelení a přírodou. Najdete zde mateřskou školu, veřejnou knihovnu, kulturní zařízení, víceúčelové hřiště. Místní organizace nabízí široké využití společenského a sportovního vyžití. např. oddíl stolního tenisu, tělovýchovná jednota Sokol, myslivecké sdružení, turistický oddíl a Sbor dobrovolných hasičů. Kroměříž je vzdálená cca 10 km.

PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G.

Ráda vám dům představím osobně.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Lubná, okres Kroměříž
ID
0198-NP02492
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
4072 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Mgr. Eva Rozsypalová

Mgr. Eva Rozsypalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lubné (okr. Kroměříž)?

Podobné nemovitosti